A je to tu! Meghan a Harry idú každý inou cestou
11 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Meghan začala uvažovať o pôsobení v politike. Harry (36) však od tejto reality odvracia zrak a ciele vidí úplne inde. Lenže jeho nečinnosť v súvislosti so snahou manželky stať sa politickou osobnosťou by mohla znamenať aj rázne varovanie od kráľovskej rodiny, píše portál Aha!


Na svoje politické ambície Meghan Markelová (38) upozorňuje čím ďalej viac. Svoj nepochybný vplyv chce využiť preto, aby mohla veci viditeľne zmeniť. Že by Harry jej nové politické nadšenie zdieľal, sa však povedať nedá. Podľa odborníka na kráľovskú rodinu Harry nie je „politické zviera“.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/10/08/princezna-diana-%e2%80%a036-ozila-fanusikovia-dokonalu-iluziu-oplakali/

V tomto smere teda Harry zohľadňuje kráľovskej tradície a svoju pozornosť venuje charite či viditeľnej pomoci vojnovým veteránom. Manželia sa tak rozchádzajú v pomerne zásadných názoroch a spôsoboch, akými chcú mať na svet vplyv. Takýto nesúlad bude mať určite negatívny dopad aj na ich už beztak dosť skúsené manželstvo. Ustojí to ich láska?

Nutné dodať, že má k tomuto faktu čo povedať aj kráľovská rodina. Ako starobylá inštitúcia vo veľkom podporuje charitatívnu činnosť a zlepšenie podmienok pre život ľuďom, ktorým sa nedarí veľmi dobre. Avšak nechce byť medzi aktérmi, ktorí chcú svet meniť v globálnom meradle. Megan zrejme toto pochopila, a preto sa snaží presadiť sama za seba. Pokiaľ do toho nebude vtiahnutý aj jej manžel, kráľovský palác by nemal viac zasahovať.

Donaldovi táto "Trumpová" radosť rozhodne nerobí: Ivana pred voľbami predvádza bombu za bombou!
Podľa najrôznejších prieskumov tečie Donaldovi Trumpovi (74) do topánok a za svojím súperom v boji o prezidentské kreslo Joeom Bidenom zaostáva. Exmanželka Ivana Trumpová (71), na ktorú je v poslednej dobe silno zameraná pozornosť, však Trumpovi... Čítať ďalej
10 | 10 | 2020 | Timotej Dudka