Dara Rolins uchvátila fanúšikov: Pochvala od bývalej prvej dámy Havlovej!
06 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Dara Rolins má na svoj vek výbornú postavu, ktorou sa vie aj pochváliť, čo fanúšikovia pochopiteľne vedia oceniť. Teraz sa však speváčka dočkala pochvaly dokonca aj od bývalej prvej dámy ČR, informuje portál Stars24.


Dara Rolins oslávi ešte tento rok 48. narodeniny, ale mnoho ľudí by sa asi muselo pozrieť do občianskeho preukazu, aby tomu uverila. Na svoj vek si totiž rodáčka z Bratislavy drží výbornú kondíciu. Sympatická Slovenka sa kvôli tomu venuje rade pohybových aktivít, čo tí, ktorí ju sledujú na sociálnych sieťach, dobre vedia. Vo štvrtok sa tiež pochválila najnovšími fotografiami zo cvičenia jogy.



Snímky, na ktorých je vidieť predovšetkým dokonalé pozadie obľúbenej speváčky, sa dočkali mnohých pozitívnych ohlasov. Napísala aj bývalá prvá dáma Dagmar Havlová. „Si dobrá,“ pripojila pochvalu do diskusie.

Také slová Daru iste zahriali pri srdci a dodali ďalšiu motiváciu. Teraz navyše bude mať na cvičenie ešte viac času, pretože prinajmenšom na 14 dní vystúpeniam v Česku odzvonilo.

Dara Rolins namäkko: O tomto snívala už ako dieťa!
Sen sa môže stať realitou! Speváčka Dara Rolins (47) stále nemôže pochopiť, že sa dostala na titulku módneho magazínu Vogue, za ktorý pred viac ako 30 rokmi utratila svoje prvé peniaze zarobené v západnom Nemecku, píše portál... Čítať ďalej
01 | 10 | 2020 | Timotej Dudka