20-ročný youtuber Samuel Miščík: Vodičák urobil na druhýkrát, teraz si kúpil auto za vyše 100 000 eur!
05 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Youtuberom sa často hovorí „ľahkoživiteia“ a im tento výraz vôbec nevonia. Pravda je, že si väčšina z nich naozaj žije na vysokej nohe a že by boli zrovna prepracovaní, to sa povedať nedá. Príkladom je aj Slovák Samuel Miščík, ktorý má 20 rokov, ale pridávaním videí na internet si už zarobil toľko peňazí, že si mohol dovoliť aj toto luxusné auto za viac ako 100 000 eur!


Ako píše portál Expres, celým menom Samuel William Miščík prevádzkuje kanál StudioMoonTV, na Instagrame ho sleduje 169 tisíc ľudí a patrí k najpopulárnejším slovenským youtuberom.

Videá začal na internet pridávať v januári roku 2014. Pôvodne išlo o nahrávky, na ktorých Samuel hrá hru Minecraft, neskôr sa ale stal klasickým influencerom a s fanúšikmi sa vo videách delil o svoje názory a pocity.



Zdá sa, že biznis na sociálnych sieťach mladíkovi funguje veľmi dobre. Pred týždňom sa totiž Samuel alias Moon pochválil fanúšikom novým športovým autom Audi A7 55 TFSI.

„Moje prvé auto bol Citroën C5 Aircross, takže SUV. Toto auto som si objednal, ešte keď som nemal papiere,“ povedal v relácii Ukáž káru Samuel.

Ruský youtuber nachytal prezidenta Dudu, vydával sa za šéfa OSN
Poľská Agentúra pre vnútornú bezpečnosť teraz vyšetruje, ako sa Kuznecov mohol s prezidentom spojiť a či do prípadu nie sú zapojené ruské tajné služby. Čítať ďalej
15 | 07 | 2020 | SITA/AP


Youtuber navyše priznal, že pri prvých skúšok v autoškole ho vyhodili.

„Vodičák som urobil na druhýkrát, pretože komisár ma vyhodil za to, že som dal ručnú brzdu dole, ale nie úplne na doraz. Svietila, ale nebrzdila. Musel som potom čakať ďalšie štyri mesiace kvôli korone, potom som si dokončil skúšky,“ vysvetlil Samuel, pre ktorého je nákup tohto vozidla splnením dlhoročného sna.

Aby tiež nie, pod kapotou sa ukrýva pekných 340 koní a z priestranného kufra si youtuber pokojne môže urobiť druhú spálňu. „Spal som tam s priateľkou, úplne na pohodu sa tu vyspím, na prespávanie v kempoch je to ideálne,“ zveril sa šťastný mladík.

Lucie Bílá čelí nepríjemným otázkam: Mala by ubrať?
Lucie Bílá bezpochyby mieni v úspešnej kariére pokračovať aj naďalej, ale občas čelí nepríjemným otázkam, ktoré sa týkajú jej pracovného nasadenia. Mala by speváčka ubrať? Čítať ďalej
05 | 10 | 2020 | Timotej Dudka