Nahotu strieda za manželove vypracované telo. Andrea Verešová mení taktiku na Instagrame
04 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

To, že sa modelka Andrea Verešová (40) zamilovala do pozornosti a obdivu, nie je žiadna novinka. O nových sledujúcich na Instagrame bojuje, ako len vie. Jej nahota už nikoho veľmi nevzruší, fanúšikovia videli z jej tela snáď všetko okrem lona. Čo by teda ešte predviedla, aby bola niečím zaujímavá?


Ako píše portál Expres, milovníčka nahoty a predvádzania sa na sociálnych sieťach Andrea Verešová zásobuje fanúšikov rôznymi fotkami, ktoré sú vo finále jedna ako druhá. Hlavne ukázať čo najviac odhalené telo, občas k tomu vo Photoshope prirobiť nejaké prípravky, ktoré propaguje, prípadne si zoštíhliť postavu.

Páni určite radi, že si nemusia kupovať mužské časopisy a stačí sa pozrieť na profil bývalej miss a majú to na zlatom podnose a zadarmo. Verešová je bezpochyby krásna žena, ktorá o seba dbá a po dvoch deťoch má postavu úplne ukážkovú, menej je však niekedy viac. To Andrea bohužiaľ nepozná.

Andrea Verešová si privyrobila v televízii: Tisícky eur za pár hodín!
Zlatá maska ​​si moc fanúšikov nezískala, pritom sa v relácii objavuje rad známych tvárí. Šancu v nej účinkovať dostala aj Andrea Verešová. Do médií v týchto dňoch unikla informácia, o koľko peňazí si údajne prilepšila, informuje portál... Čítať ďalej
01 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Okrem lona už ukázala úplne všetko, a dokonca minimálne desaťkrát. Uvedomuje si, že nahota je lákavá na lajky, ale neuvedomuje si, že tým stráca na atraktivite a cene. Keby sexy krivkami šetrila, možno by potom bolo ďaleko viac lajkov, než keď sa vystaví desaťkrát za deň. Čo ale môže ešte predviesť, aby ľudí nenudila? Akú ďalšiu stratégiu môže ešte zvoliť?

Poslednú dobu začala ukazovať aj manžela, známeho advokáta Daniela Volopicha. Nikdy nechcel byť súčasťou sociálnych sietí, ale asi musel dobehnúť na pomoc, aby sa sledovanosť zdvíhala.



Andrea ho vystavuje, ako má vypracovanú postavu, ako sa venuje deťom, ako im sama vyvára, snaží sa ukázať iný pohľad na svoju rodinu a život v luxuse.

Zatiaľ to na fanúšikov zaberá, aj keď je to samý telenákup, ale treba podotknúť, že pozícia milujúcej manželky a mamičky jej teraz sedí viac než nahá diva, ktorá nevie zrieť s vekom.

Mesiac útrap Zuzany Belohorcovej je na konci: Šťastné stretnutie so strateným členom rodiny!
Pôvabná modelka a niekdajšia moderátorka šteklivých relácií Zuzana Belohorcová (44) si môže konečne vydýchnuť. Jedna z jej mačičiek, ktorá uviazla vo Frankfurte, sa konečne stretla so svojou milujúcou rodinou v Marbelle, píše portál... Čítať ďalej
02 | 10 | 2020 | Timotej Dudka