Jasminu Alagič dobehla minulosť: Objavila sa na zozname dlžníkov!
04 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Vďaka spoluprácam na sociálnych sieťach a svojmu zamestnaniu si manželka rappera Rytmusa (43), moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (31), dokáže zarobiť veľké čiastky a kupovať si, čo jej padne do oka. Napriek tomu jej meno figuruje na zozname dlžníkov, informuje portál Blesk.


Čo naštve matku na materskej viac, ako keď je jej dobré meno poškodené v centre nečakaných ťažkostí? Prekvapená Jasmina zistila, že sa ocitla na zozname neplatičov v jej starom bydlisku v Bratislave. A čo je horšie, o údajnom dlhu sa dočítali stovky obyvateľov komplexu. Zoznam je totiž umiestnený vo všetkých výťahoch.

Nie je to prvýkrát, kedy sa manželka Rytmusa potýkala s totožným problémom - neplatičkou sa nedopatrením stala aj v januári 2018. Vtedy za to mohol zmätok s bankovými účtami. Teraz je v podozrení jej bývalý partner, ktorý byt v bratislavskom komplexe obýva.

Rytmus a Jasmina ukázali rodinnú idylku: Rapper si nepraje jednu vec!
Rytmus je otcom niečo cez rok. S touto rolou sa evidentne rýchlo zžil a tiež si ujasnil priority. Vzhľadom k svojim životným skúsenostiam má úplne jasno o tom, ako chce syna vychovávať, píše portál Stars24. Čítať ďalej
25 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


„Pravdou je, že v tom byte býva môj bývalý partner, ktorý má na starosti platenie účtov, keď už ten byt nevyužívam. Takže to mohlo vzniknúť z jeho strany. Ale som prekvapená, že mi nikto o tom dlhu nepovedal vrátane môjho expartnera. Zostala som zaskočená, čo sa deje,“ uviedla podľa servera Topky.sk moderátorka.

Zo vzniknutej situácie radosť nemá a bojí sa možných následkov. „Je to nepríjemné predovšetkým z dôvodu, že keby došlo na exekúciu, budem mať v banke záznam a ťahalo by sa to so mnou roky. Preto som v poslednej dobe intenzívne naliehala na to, aby sa uskutočnil prevod bytu. Veď akúkoľvek chybu expartnera alebo zameškania platby mám na krku ja,“ netajila svoje znepokojenie.

Alagič má možnosť na bývalého priateľa právne zatlačiť. Po konzultácii s manželom Rytmusom sa však rozhodla ísť zmierlivejšou cestou a nepripraviť ho o strechu nad hlavou, ak je stále priestor pre rozumnú dohodu.

Mesiac útrap Zuzany Belohorcovej je na konci: Šťastné stretnutie so strateným členom rodiny!
Pôvabná modelka a niekdajšia moderátorka šteklivých relácií Zuzana Belohorcová (44) si môže konečne vydýchnuť. Jedna z jej mačičiek, ktorá uviazla vo Frankfurte, sa konečne stretla so svojou milujúcou rodinou v Marbelle, píše portál... Čítať ďalej
02 | 10 | 2020 | Timotej Dudka