Mariah Carey: Zdrogovali ma a chceli predať pasákovi!
03 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Šokujúci denník Mariah Carey (50) konečne uzrel svetlo sveta! Kniha The Meaning of Mariah Carey (Zmysel Mariah Carey) je plná šokujúcich príbehov z detstva a skorej mladosti slávnej speváčky, ktorá nevyrástla zrovna v šťastnej rodine, informuje portál Vip Show.


Jej vlastná sestra ju napchala drogami a chcela ju predať pasákovi! Je ťažké tomu uveriť, ale taký príbeh sa stal slávnej speváčke Mariah Carey (50), navyše, keď mala iba 12 rokov. Spoveď bola odokrytá v najnovšej knihe Zmysel Mariah Carey, speváčkinej biografii. Ako sa ukázalo, Mariah nevyrastala v normálnej štvrti s bežnou rodinou...



Ako opisuje sama držiteľka Grammy, mnohokrát bola svedkom násilia. „Raz môj brat hodil matku o stenu tak tvrdo, že to znelo ako strelená zbraň,“ píše Mariah. Jeden z najviac šokujúcich príbehov je o jej sestre Alison. V pätnástich rokoch sa vydala a mala dieťa. Stala sa závislou na drogách a aby získala pozemok, „požičiavala“ dievčatá na prostitúciu drogovo závislým známym a nešetrila ani svoju vlastnú sestru.

Ako píše Mariah, Alison jej dala kokaín a posadila ju do auta so starším mužom. Budúcej hviezde sa však našťastie podarilo utiecť.

Elon Musk, ako ho nepoznáte: Než si nastrelil vlasy, bol z neho plešatý študentík
Radí sa nielen medzi tých najbohatších, ale zároveň aj najcharizmatickejších biznismenov sveta. Hoci už má na konte pár aférok a kontroverzií. Vedeli ste však, že Elon Musk predtým ani zďaleka nepripomínal frajera v obleku a s vlasmi nagelovanými... Čítať ďalej
29 | 09 | 2020 | Timotej Dudka