Fico sa smeje z Pelleho a jeho partie. Za všetko môže jedna fotografia
02 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Opäť si vošli do vlasov. Vzťahy medzi poslancami Smeru-SD a Hlasu-SD sa dostali znovu na bod mrazu. Môže za to jediná fotografia, ktorá však Roberta Fica dobre pobavila.


Keď sa na verejnosť dostala jedna zo selfičiek priamo z parlamentu, ktorú si spravili poslanci okolo Petra Pellegríniho predsedovi Smeru Robertovi Ficovi z nej bolo náramne do smiechu. A to až tak, že sa rozhodol zapojiť aj verejnosť, aby zistili čo je vo veci!

Prieskum: Je to podvod! Zareagoval Róbert Fico na pokles preferencií Smer-SD
S takýmto číslo určite nerátal. Slovenská televízia si nechala agentúrou Median SK spracovať prieskum hlasov pre jednotlivé politické strany, ak by sa konali voľby v tomto čase. Ich výsledky šéfa ešte donedávna najsilnejšie politickej strany... Čítať ďalej
21 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Detail fotky „smerákom“ neunikol

Celé sa to začalo už spomínanou fotografiou z pléna parlamentu, kedy sa, ako píše portál Topky.sk, skupina z Hlasu-SD fotila po odloženom hlasovaní o potratovom zákone. Na zábere vidieť len skupinu poslancov Petra Pellegriniho, lenže na svetlo sveta sa dostala aj pôvodná verzia tejto fotografie, ktorú mohla verejnosť vidieť len krátko. To, čo na nej bolo ale Smeru neušlo.

Robert Fico pri tejto príležitosti natočil zosmiešňujúce video, v ktorom dokonca vyhlásil súťaž. „Neverili by ste, čo sú tie nepodarené a nevďačné decká, ktoré od nás zo Smeru odišli schopné vyviesť,“ začína podľa portáli Fico vo videu. Zatiaľ nie je isté, či súťaž niekto naozaj vyhral, keďže predseda Smeru-SD sa s daným výhercom mohol skontaktovať aj cez súkromnú správu.

Prototypom odchodu zo strany je Robert Fico, povedal P. Pellegrini
Za Smer -SD sa už podľa Pellegriniho hanbia kandidovať primátori a starostovia, lebo vedia, že tá značka im škodí, povedal Pellegrini. Čítať ďalej
14 | 06 | 2020 | Peter Haluza

Súťaž: Nájdite jeden rozdiel“

Na videu šéf Smeru-SD demonštruje prvú a aj finálnu verziu selfie fotografie poslancov Hlasu-SD, pričom ľuďom dáva možnosť, aby v komentároch písali, aký tam vidia rozdiel. Mám tu dve fotografie, ale ona je to v podstate tá istá fotografia. Pozrite sa na ne a skúste na nich nájsť zásadný rozdiel,“ vyhlásil súťaž Fico.

Kto tento zásadný rozdiel nájdete, kľudne mi napíšte. A potom jednému z vás, kto sa rozhodnete so mnou komunikovať, a nájdete aj správnu odpoveď, buď osobne alebo iným spôsobom doručím fľašu výborného francúzskeho šampanského,“ pokračuje na videu Fico. „Je to tak trápne čo vyviedli, že by to síce mohlo byť neuveriteľne smutné, ale je to tak trápne, že sa tu na tom zabávame na Smere už asi hodinu,“ dodal v závere predseda Smeru-SD.

„Fico s Pellegrinim šíria bludy ako Rádio Jerevan“ – Igor Matovič
„Prišla s tým Plus 7, ktorú vlastní Penta, teda, Jaroslav Haščák.“ Začal odpovede na otázky moderátora relácie V politike TA3 predseda vlády Igor Matovič. Čítať ďalej
20 | 09 | 2020 | Ivan Brožík

Skutočne kreatívne vysvetlenie

Po bližšom preštudovaní fotografie si ľudia začali všímať, že hneď vedľa hlavy poslanca Richarda Rašiho niekto chýba a je to sám predseda Smeru-SD, ktorého z fotografie spolu s ďalším poslancom pravdepodobne grafici Hlasu-SD jednoducho vyretušovali. Hneď po vyhlásení tejto súťaže Topky.sk kontaktovali aj skupinu nezaradených poslancov, ktorých hovorkyňa prišla so skutočne kreatívnym vysvetlením. „Po zverejnení spontánnej fotografie našich poslancov z parlamentu sme si všimli, že jej súčasťou sa neplánovane stal aj pán Fico. Nemali sme od neho žiadny súhlas na zverejnenie takejto fotografie a neboli sme si istí, či by chce byť na spoločnom zábere s poslancami Hlasu. Preto sme fotografiu upravili. Ak sme sa pána Fica akýmkoľvek spôsobom dotkli, ospravedlňujeme sa mu,“ vysvetlila pre Topky hovorkyňa Hlasu-SD Patrícia Medveď Macíková.

Kmec z Pellegriniho skupiny konflikt so Smerom-SD nevidí. Blaha tvrdí, že Smer-SD je ľavicovejší
Súboj medzi stranou Smer – sociálna demokracia (Smer-SD) a vznikajúcou stranou Hlas – sociálna demokracia s blížiacimi sa voľbami bude podľa politológa Jozefa Lenča čoraz ostrejší. Čítať ďalej
26 | 07 | 2020 | SITA