Dara Rolins namäkko: O tomto snívala už ako dieťa!
01 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Sen sa môže stať realitou! Speváčka Dara Rolins (47) stále nemôže pochopiť, že sa dostala na titulku módneho magazínu Vogue, za ktorý pred viac ako 30 rokmi utratila svoje prvé peniaze zarobené v západnom Nemecku, píše portál Blesk.


Aj keď nie je topmodelka, zdobí posledné číslo československej verzie módneho magazínu, ktorý v Amerike vedie slávna Anna Wintour (70). Dara Rolins sa netají tým, že sa jej splnili hneď tri sny, ktoré považovala za nepravdepodobné.

„Že mi môj obľúbený návrhár, legendárny Jean Paul Gaultier, pošle na fotenie kolekciu jeho originálnych, najslávnejších modelov, dokonca s osobným odkazom a darčekom, neverím... Že si raz oblečiem ten jeho ikonický korzet so špicatou podprsenkou, ktorý mala na sebe moja milovaná Madonna, neverím. A že sa to všetko stane v Paríži. Tak to už je nemožné a stalo sa,“ netají svoje nadšenie z fotenia pre Vogue speváčka.

Zúfalá Dara Rolins v neistote: Dostane sa vôbec domov?
Posledné mesiace sú dobou plnou neistôt, čo na vlastnej koži spoznáva aj Dara Rolins, ktorá už musela zrušiť mnoho vystúpení. Teraz ju však trápi aj to, ako koronavírus komplikuje cestovanie, píše portál Stars24. Čítať ďalej
29 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Na sociálnej sieti sa už pochválila niekoľkými outfitmi a vlasovými kreáciami, ktoré berú dych. Dara o tom, že sa raz dostane do tohto magazínu, snívala od detstva. „Nie je, nebolo a nebude legendárnejšej biblie módy, ako je tento časopis. A malá Darinka si v nej vždy večer pri lampičke listovala, snívala o veľkom svete a dlhej ceste, na ktorú je pripravená sa vydať,“ netají sa Rolins.

Nadšenie neskrýva ani jej mamička Zlatka: „Nesmierne sa radujem s tebou, ty moja malá veľká hviezdička.“

Módna kritička prezradila, čo si myslí o vkuse Sisi Sklovskej, Daniely Peštovej či Zdeny Studenkovej
Hoci šoubiznis a svet módy stále preferujú predovšetkým mladí, pohľad spoločnosti na ženy nad 50 rokov sa radikálne mení. Tzv. „odkvitajúce“, ​​ženy, hodiace sa len do životných rolí babičiek, sú dnes brané ako minulosť. Ich potenciálu si totiž... Čítať ďalej
29 | 09 | 2020 | Timotej Dudka