Paľo Habera bol v Česku ocenený za kultúrne zásluhy: Necítil sa na to?!
29 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Pavol Habera sa preslávil ešte za čias spoločného štátu s našimi českými susedmi a v týchto dňoch sa dočkal aj ocenenia od českého štátu. Čo na to hovorí?


Ako píše portál Stars24, Senát Parlamentu Českej republiky pri príležitosti štátneho sviatku rozdal strieborné pamätné medaily, ktoré sa rozdávali už po deviaty raz. Medzi ich držiteľov sa zaradilo aj mnoho známych osobností.

Jedným z ocenených bol aj Paľo Habera. Spevák, skladateľ a producent bol ocenený za mimoriadne zásluhy pri výchove mladých hudobných talentov, napr. prostredníctvom televíznych talentových súťaží.



Popová hviezda sa tiež pochválila fotkou z ceremónie na instagramovom profile. „Musím hneď zdôrazniť, že nerobím pesničky kvôli oceneniam, ale kvôli ľuďom, a že sa na pódiu cítim fakt komfortnejšie, než pri preberaní cien,“ uviedol.

„Nie, necítil som sa trápne, ale uvedomoval som si, že ja - obyčajný pesničkár - sedím v spoločnosti ľudí, ktorí svojou činnosťou a schopnosťami sú aj pre mňa inšpiratívnym príkladom, a cítim k nim nekonečný rešpekt!“ Dodal Habera.

Exmanželka Bolka Polívku Chantal Poullain (64): Prvýkrát otvorene o eutanázii svojej sestry!
Chantal Poullain (64) nepatrí medzi osobnosti, ktoré by koronavírus podceňovali. Naopak je vraj odhodlaná veriť medicíne už len preto, čo sa pred rokmi stalo jej sestre. Tá odmietla lekársku pomoc pri rakovine prsníka a nakoniec zomrela, respektíve... Čítať ďalej
29 | 09 | 2020 | Timotej Dudka