Exmanželka Bolka Polívku Chantal Poullain (64): Prvýkrát otvorene o eutanázii svojej sestry!
29 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Chantal Poullain (64) nepatrí medzi osobnosti, ktoré by koronavírus podceňovali. Naopak je vraj odhodlaná veriť medicíne už len preto, čo sa pred rokmi stalo jej sestre. Tá odmietla lekársku pomoc pri rakovine prsníka a nakoniec zomrela, respektíve podstúpila vo Švajčiarsku tzv. asistovanú samovraždu.


Ako píše portál Blesk, herečka a bývalá manželka Bolka Polívku (71) sa po rokoch otvorila a kvôli strachu z koronavírusu priznala, čo sa stalo jej rodine. „Moja sestra Patricie prosila o smrť,“ nedávno sa zverila portálu Ahaonline s tým, že kedysi bojovala s rakovinou prsníka. Jej sestra bojovala s rovnakou zákernou chorobou, avšak obe po svojom. Patrícia sa vydala cestou alternatívnej medicíny, odmietla chemoterapiu i odstránenie prsných žliaz.

„Chcela sa zamerať na alternatívnu liečbu. Odmietla mastektómiu a nakoniec požiadala o eutanáziu,“ opísala Poullain. „Patricie zomrela vo Švajčiarsku, kde je taký odchod legálny. Bola som za ňou, v pokoji sme sa rozlúčili,“ pokračovala vo svojej spovedi.

Bolek Polívka o napadnutí syna Vladimíra: Osobitné slová o šarvátke a alkoholu!
Vladimír Polívka (31) na konci júna skončil v nemocnici s otrasom mozgu po tom, ako sa stal obeťou prepadnutia! Avšak útok je zahalený tajomstvom, pretože nikto doteraz nebol obvinený, navyše herec po ošetrení podpísal reverz a zanedlho po udalosti... Čítať ďalej
23 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Teraz Poullain taktiež nezažíva zrovna ľahké chvíle, pretože ju hrozba koronavírusu oddelila od zvyšku rodiny. Zatiaľ čo niektorí jej kolegovia vnímajú Covid-19 ako ťažšiu chrípku, ona vírus rozhodne nepodceňuje. „Rešpektujem to, čo nám hovoria lekári, a verím klasickej medicíne. Práve preto, že mám skúsenosti z celkom blbou chorobou a že moja sestra doktorov nepočúvala a odišla,“ netají sa herečka.

Vzhľadom k prekonanej rakovine prsníka je sama v ohrozenej skupine. Práve kvôli tomu tak bohužiaľ stále nemôže za rodinou do Francúzska. „Moja mamička má osemdesiatpäť rokov a dostala Covid-19. To isté moja neter. Obe sú dnes zdravé ako rybky. Ale chcela som za nimi ísť. Situácia sa bohužiaľ zhoršila aj vo Francúzsku. Nemôžem si dovoliť byť v karanténe. To by som nezvládla. Tak spolu komunikujeme cez Skype,“ objasnila situáciu Poullain.

„Nie je to o tom, že sa bojím o život, ale nechcem byť v izolácii,“ dodala. Podľa svojich slov dodržiava všetky nariadené opatrenia. „Na testoch som zatiaľ nebola, meriam si teplotu sama, a keď zistím, že niekto okolo mňa to dostal, tak sa tomu brániť nebudem. Môj syn Vladimír na testoch bol a je v pohode,“ tvrdí. Vladimír Polívka (31) musí absolvovať testy pravidelne kvôli natáčaniu.

Miro Žbirka by sa fanúšikom najradšej celý rozdal
Legendárny spevák Miro Žbirka (67) má práce až nad hlavu. Po uvedení dokumentu Meky, ktorý teraz robí radosť ľuďom v kinách po celom Česku a Slovensku, vydal nové CD The Best of Miro Žbirka, a aby toho nebolo málo, tak ešte aj knihu piesní s názvom... Čítať ďalej
28 | 09 | 2020 | Timotej Dudka