Varovanie Hany Zagorovej: Môžeme nakaziť tých, pre ktorých je koronavírus devastujúci!
27 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka Hana Zagorová (74) sa už cíti oveľa lepšie po tom, ako prekonala zákerný koronavírus. Nákazu označila za „mrchu“, ktorá je veľmi oslabujúca a ľudia by sa mali mať na pozore. Nemala vôbec ľahký priebeh, nakoľko sa kvôli vysokým horúčkam musela liečiť v nemocnici, informuje portál Extra.


„Už som z toho vonku. Koronavírus je ale taká mrcha, ktorá je veľmi oslabujúca. Musíme na seba preto dávať väčší pozor. Sme s manželom veľmi radi, že už to máme za sebou a tešíme sa z toho, že sme na svete,“ nechala sa v sobotu počuť Hana Zagorová v rádiu Impuls.

Uvažovala tiež o tom, ako sa koronavírusom nakazila. „Je to hneď... Ja som mala dva úžasné koncerty a nevyhnete sa tomu, že na vás niekto skočí a chce vás objať,“ dodala speváčka. „Myslime na to, že môžeme nakaziť ľudí, ktorí sú starší a nejakým spôsobom chorí. Pre nich môže byť koronavírus devastujúci,“ apeluje Zagorová na ľudí, aby dodržiavali pravidlá a boli na seba opatrní.

Hana Zagorová (74) sa musí po prepustení z nemocnice opäť vrátiť! „Môže za to tá mrcha...“
Fanúšikovia o ňu mali pochopiteľne strach, a tak to sú práve oni, komu speváčka Hana Zagorová (74) posiela prvý odkaz po prepustení z nemocnice, informuje portál Blesk. Čo presne povedala? Čítať ďalej
12 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Zagorová s manželom Štefanom Margitom, ktorý sa nakazil taktiež, o ich zdravotnom stave informovali na sociálnych sieťach. Keď sa potom Zagorovej priťažilo, vzal si to do rúk len Margita. Speváčka bola odvezená do nemocnice kvôli vysokým horúčkam a po prepustení sa musela znovu vrátiť kvôli rozhodenými krvinkám .

„Štefan je v domácej karanténe s ľahkým priebehom a Hanka z dôvodu vysokých teplôt v nemocnici. Verte, že robíme, čo môžeme a čoskoro sa s vami uvidíme. Moc sa na vás tešíme,“ uviedol pár na sieťach. Teraz, ako sami tvrdia, cítia sa naozaj dobre.

Slováček (77) vydesil oslabenú dcéru Aničku: Trápi sa v horúčkach!
Na poslednú chvíľu musel Felix Slováček (77) zrušiť vystúpenie na Lipensku, pretože mu nebolo vôbec dobre. Podľa informácií portálu Ahaonline sa saxofonistu držia vysoké horúčky... Čítať ďalej
27 | 09 | 2020 | Timotej Dudka