Recept na mladistvý vzhľad podla 51-ročnej Jennifer Lopez
27 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Jennifer vyzerá posledných dvadsať rokov rovnako dobre. Pritom si herečka dopriala aj materstvo a nie je ani VIP zákazníkom žiadnej zo známych kliník plastickej chirurgie. Zadarmo jej krása ale rozhodne nie je, píše portál Kinotip2.


Keď dávala Jennifer pred 25 rokmi rozhovor, priznala, že nemala žiadny záložný plán, čo so životom, ak by neuspela ako speváčka, herečka či tanečnica. Verila, že keď si za svojím snom pôjde, tak úspech musí prísť. A odhadla to celkom dobre.

Spoliehala na ten tanec, pretože od piatich rokov chodila na balet a neskôr pridala aj flamenco. Prvé úspechy začala žať v muzikáloch hlavne kvôli svojim pohybovým schopnostiam. Kvôli svojej posadnutosti hudbou a tancom odišla z domu, pretože odmietla ísť na vysokú školu. Prespávala vo svojej tanečnej škole.

Jennifer Lopez dostala cez prsty! Musela ju riešiť polícia
Ako píše portál Aha, oblasť Hamptons v Spojených štátoch je synonymom bohatstva, odpočinku i prehnaných cien. Čítať ďalej
25 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Herečka sa o svoj „recept na mladosť“ rada podelila so svojimi fanúšikmi. Údajne ide len o vyváženú stravu a pravidelné cvičenie. Chcete vidieť ten jedálniček, o ktorom Jennifer tvrdí, že ju nijako neobmedzuje?

Na raňajky je to smoothie z mlieka alebo vody s čerstvým ovocím a s quinou (Inkské zrno, pripomínajúce obilninu bez lepku).

Na obed si herečka dopraje lososa alebo morského vlka s brokolicou alebo inou zeleninou. Keď neje rybu, dá si šalát. Rada má ten z čerstvej kapusty so syrom, vyprážanými semienkami a výnimočne si dopraje varené vajcia.

Večeru do 18:30, nikdy neskôr! Na ňu si dá väčšinou zeleninový šalát a zase quinou.

Žije si na vysokej nohe! Jennifer Lopez si kúpila „víkendovú chalúpku“ za astronomickú sumu
Zvodná americká speváčka Jennifer Lopez (50) si vie žiť, len čo je pravda! Svoje poctivo vydreté peniaze sa rozhodla investovať, a tak si zakúpila „chalúpku“ na prestížnej adrese v Los Angeles. Dala za ňu však sumu, z ktorej sa vám pretočia oči,... Čítať ďalej
11 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Počas dňa si dopraje ovocie alebo zeleninu, aby potlačila hlad. Občas si dopraje hrsť orechov a výnimočne s deťmi sušienky. Nepije kávu ani alkohol, nefajčí, neberie drogy a denne vypije 7 pohárov vody.

Pravidelne 3-4x týždenne športuje, hlavne sa sústredí na udržanie svalov. Nechodí na slnko. Keď už musí, použije ochranný krém s vysokým faktorom. Spánok považuje za rovnako dôležitý ako stravu. Spí 8 hodín denne, ale zvládla by aj desať.

Od predavača parfumov po hollywoodskeho herca: Jean Reno a jeho cesta k úspechu
Za skvelý štart hereckej kariéry vďačí herec šťastnej náhode, ktorá ho zviedla dokopy s Lucom Bessonom. Ten ho obsadil hneď do troch úspešných filmov. A cesta do Hollywoodu sa zrazu otvorila, píše portál Kinotip2. Čítať ďalej
25 | 09 | 2020 | Timotej Dudka