Tehotná žena zachránila manžela pred žralokom. Videla krv a neváhala ani sekundu
26 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Tehotná Margot Dukes Eddy ani sekundu nezaváhala a na lodi pri súostroví Florida Keys zachránila svojho manžela pred istou smrťou. Andrew Charles Eddy šnorchloval pri koralovom útese Sombrero Reef, keď v tom na neho znenazdajky zaútočil žralok, informuje portál Extra.


Polícia americkým médiám vypovedala, že Andrew v nedeľu šnorchloval pri koralovom útese, času na obdivovanie podmorských krás mal však len málo. Takmer okamžite po tom, čo vliezol do vody, ho napadol žralok, ktorý ho uhryzol do ramena.

Tehotná Margot svojho manžela sledovala z lode, na ktorej bola so zvyškom svojej rodiny. Keď zbadala chrbtovú plutvu a krv, neváhala ani sekundu a pre Andrewa do vody skočila. Z mora ho vytiahla von a príbuzní okamžite volali záchranku.

Dvanásťdňové batoľa zamordoval pes: Nikdy si to neodpustím, plače zdrvená matka
Iba dvanásťdňové dieťa v nedeľu zabil jeden zo psov, ktorých rodina vychováva. K tragédii došlo v anglickom meste Doncaster a polícia rodičov zatkla a obvinila z usmrtenia z nedbanlivosti. Chlapčekova matka Abigail Ellis (27) uviedla, že si smrť... Čítať ďalej
19 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Podľa záchranára Ryana Johnsona bol Andrew po príchode posádky v kritickom stave. Musel byť letecky transportovaný do nemocnice v Miami, kde mu lekári ošetrili vážne zranené rameno. Nebyť rýchleho zásahu Margot, neprežil by.

V oblasti okrem rodiny Andrewa a Margot šnorchlovali ešte ďalší ľudia. Tí polícii a záchranárom vypovedali, že žralok meral niečo okolo troch metrov. Podľa webu BBC mohlo ísť o žraloka bieleho, ktorý sa v tejto oblasti vyskytuje. Hoci sú útoky týchto oceánskych predátorov vzácne, zrovna Florida, kde napadnutý muž šnorchloval, číta najviac žraločích útokov na svete - len za rok 2019 ich tam prebehlo 21.

Na ženu v Plzni zaútočil staford: Jej syn vytiahol zbraň a začal strielať (VIDEO)
Útoku amerického stafordšírskeho teriéra na ženu zabránil jej syn so zbraňou. Zviera zoskočilo z plotu a vrhlo sa na chodkyňu, ktorá držala malého psa. Muž začal strieľať, aby útočiaceho psa zastrašil. Celý incident odohrávajúci sa v Plzni natočila... Čítať ďalej
22 | 07 | 2020 | Timotej Dudka