Ivana Gottová sa nakazila koronavírusom! Slávnostná premiéra dokumentu Karel bola odložená
25 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Slávnostná premiéra celovečerného dokumentu o živote Karla Gotta sa mala uskutočniť 1. októbra, avšak musel byť preložená. Fanúšikovia Slávika si tak budú musieť na prvé reakcie z projekcie počkať. Dôvodom je ochorenie Ivany Gottovej, u ktorej lekári odhalili Covid-19, informuje portál Expres.


Pre mnohých je to najočakávanejšia premiéra za mnoho rokov. Unikátny dokument o Karlovi Gottovi sľubuje nielen ukážku zosnulého speváka ako skutočnú popkultúrnu legendu, ale odkryje aj jeho súkromie, a to aj v tých najťažších časoch, kedy bojoval s ťažkou chorobou.

Snímku pripravila režisérka Olga Malířová Špátová, ktorá s Majstrom mapovala kus jeho života.

Aj napriek chorobe Ivany Gottovej sa nemusia fanúšikovia Karla Gotta obávať, že by prišli o sľúbený lístok do kín.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/09/02/karel-gott-%e2%80%a080-na-platne-richard-krajco-nieco-prezradil-a-poslal-odkaz-aj-ivane/

„Milí priaznivci, viem, že sa na film Karel moc tešíte, a cítim, že obzvlášť v tejto zložitej dobe by vás náš film mohol povzbudiť a inšpirovať, pretože je plný nielen obrovskej energie a radosti z hudby, ale aj silných emócií, vôle, statočnosti a zmierenia. Preto film vstúpi do českých a slovenských kín podľa plánu, 15. októbra 2020. Môj manžel bol vždy poslom dobrých správ, nech je preto aj uvedenie filmu Karel na plátna v tejto dobe plnej neistôt nádejou, že bude zase lepšie. Som presvedčená, že takto by si to náš Karel prial,“ napísala na Facebookovú stránku Karla Gotta samotná Ivana.

Prvé dojmy: Snímka Karel je príbeh človeka, o ktorom nám celý život klamali
Od detstva sme boli vychovávaní v presvedčení, že Karel Gott (†80) je nesmrteľný. Lenže on nebol. Zomrel po dlhej, ťažkej chorobe. A je na každom divákovi, či u toho chce byť vďaka filmu Karel prítomný a túto pravdu si natvrdo pripomenúť a... Čítať ďalej
21 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Chorobu Ivany Gottovej potvrdila jej tlačová hovorkyňa.

„Ivana Gottová má od dnešného rána, tj. 23. septembra, potvrdený pozitívny test na Covid-19. Preto sa bohužiaľ nemôže zúčastniť novinárskej projekcie a tlačovej konferencie, ktorá je plánovaná na 30. septembra. Pretože chce byť Ivana Gottová ohľaduplná k ostatným a neriskovať prenos vírusu na kohokoľvek ďalšieho, slávnostná premiéra filmu sa z 1. októbra odkladá na 14. októbra. V polovici októbra už bude celá rodina pripravená film o Karlovi Gottovi oficiálne predstaviť a do kín slávnostne uviesť,“ oznámila hovorkyňa Aneta Stolzová.

„S podporou obetavej lásky svojej ženy Ivanky zápasil s chorobou statočne. Som vďačná, že som s ním mohla stráviť celý rok života vo chvíľach šťastných a dojemných, ale i neľahkých,“ uviedla režisérka dokumentu s tým, že skutočnosť, že Majster prechádzal ťažkou chorobou, viedla k jeho úplnej otvorenosti a veľkej pokore, ktorú dokument odhalí.

Lucie Bílá už môže medzi ľudí: Za slovami o „blbej chrípke“ si stále stojí!
„Koronavírus ma načapal,“ priznala pred pár dňami Lucie Bílá, ktorá sa nakazila ochorením Covid-19, ktorý však označila za „blbú chrípku“, čo jej niektorí ľudia logicky vyčítali. Speváčka si však za svojimi slovami stojí, píše portál... Čítať ďalej
24 | 09 | 2020 | Timotej Dudka