Hrôza: Len dvojročný chlapec bojuje o život po tom ako mu dvaja psi dohrýzli genitálie!
23 | 09 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Iba dvojročný chlapec bojuje o život po tom, čo mu psy odtrhli genitálie, zatiaľ čo rodičia oslavovali jeho narodeniny na východe Ukrajiny, o hroznej udalosti informuje na svojom webe britský denník Daily Mail.


Denník ďalej informuje, že malý Jegor bol nájdený v bezvedomí pred svojím domom, kde mu dva nemecké ovčiaky odtrhli genitálie, konečník a roztrhli stehennú tepnu. Chlapčeka previezli v kritickom stave do nemocnice kde leží na Jednotke intenzívnej starostlivosti. Polícia už začala trestné stíhanie pre neplnenie si rodičovských povinností.
Tragédia na oslave narodenín

Neuveriteľné na celej tragédii je aj to, že dvojročný chlapec bojuje o život po útoku domácich psov po tom, čo rodičia oslavovali jeho narodeniny. K hroznému incidentu došlo v malom mestečku Selydove na východe Ukrajiny. Prvotné informácie zneli, že Jegor vyšiel z domu nenápadne von, zatiaľ čo jeho rodičia sedeli pri slávnostnom stole so svojimi hosťami a oslavovali.

Je zrejmé, že malý chlapček chodil po dvore, keď sa psy dostali zo svojho výbehu a zaútočili na neho. Podľa správ sa psom podarilo dostať z ich výbehu preto, lebo Jegorov otec na ňom zle zatvoril dvere. Rodičia si síce všimli neprítomnosť dieťaťa a išli ho hľadať, už bolo ale neskoro.
Hrozný a krvilačný úrok psov

Charitatívna dobrovoľníčka Alexandra Timoščenková, ktorá pomohla rodine vyzbierať peniaze na Jegorovu liečbu, podľa portálu dailymail.co.uk uviedla, že: „Chlapca našli ležať v bezvedomí v kaluži krvi, pričom psy ho stále trhali.“

https://www.hlavnydennik.sk/2020/09/19/hroza-krasna-barborka-%e2%80%a0-24-zomrela-po-banalnej-operacii-pitva-odhalila-krutu-pravdu/

Počas útoku chlapcovi odtrhli genitálie, konečník a natrhli mu stehennú tepnu na ľavej nohe, tvrdia miestne médiá. Vzhľadom na závažnosť jeho zranení bol Jegor transportovaný vojenským vrtuľníkom do mesta Dnepropetrovsk, kde mu poskytli potrebnú lekársku starostlivosť.
Lekári bojujú o Jegorov život

Chlapca prijali do regionálnej detskej nemocnice, kde o jeho život bojovali štyri posádky chirurgov. Zdravotníkom trvalo päť hodín, kým mu obnovili poškodené cievy, močový mechúr a črevá. Odstránili tiež tkanivá „ktoré žuvali psy“. Podľa lekárov sa teraz doktori snažia chlapcovi zachrániť ľavú nohu pred amputáciou.

Riaditeľka nemocnice Natalia Dementieva uviedla: „Chlapec utrpel mimoriadne ťažké zranenia známe ako špinavé rany. Dostáva silnú antibakteriálnu liečbu, ale očakávame vývoj zápalových procesov, ktoré sú v takýchto prípadoch obvyklými komplikáciami.“
Rodičom hrozí trojročná basa

Polícia začala trestné stíhanie Jegorovej matky a otca pre neplnenie rodičovských povinností, ktoré malo za následok vážne následky. „Rodičov chlapca vypočúvame a vo veci prebiehajú súdne vyšetrovania,“ uviedla hovorkyňa polície Alexandra Gavrilko.

Rodičom v prípade dokázania viny hrozí väzenie až na tri roky. Jegor podľa dailymail.co.uk zostáva na jednotke intenzívnej starostlivosti, jeho stav je kritický a lekári o jeho šanciach na prežitie nechcú špekulovať.

Šokujúci stav v popradskej nemocnici. Nakazení koronavírusom sú oddelení iba igelitom!
O tom, aký nebezpečný je COVID-19 počúvame s každej strany a potvrdzujú to aj počty nakazených a mŕtvych. O to desivejšie vyznievajú informácie od zamestnancov popradskej nemocnice, ktorý ich prezradili denníku Nový Čas. Čítať ďalej
22 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.