Celeste Buckingham čerpá nové sily na Madeire: Vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým!
23 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Mladá speváčka Celeste Buckingham (25) si v posledných mesiacoch prešla pomerne ťažkým obdobím, kedy ju trápili psychické problémy a odlúčenie od rodiny dôsledku pandémie Covid-19, píše portál Blesk. Teraz je však so svojimi blízkymi na Madeire, kde čerpá nové sily a vyzerá tak dobre, ako už dlho nie!


Talentovaná interpretka hitov Run, run, run či I was wrong, ktorej pôvod je skutočne exotický (mama je Švajčiarka, otec Američan, dedko Rus a babka Iránka), sa na sociálnej sieti po dlhej dobe ozvala svojím fanúšikom, ktorí už netrpezlivo čakali nové príspevky.

Pôvabná speváčka Celeste Buckingham sa totiž na celý dlhý mesiac odmlčala, a ako sa zdá, počas tej doby sa zamerala na prácu a vlastnú duševnú pohodu, ako na Instagrame sama pripustila. Aj to je dôvod, prečo sa práve nehrnie späť na Slovensko.

Celeste Buckingham prehovorila o svojej chorobe, depresiách, aj o boji s nadbytočnými kilami
Neraz sa Celeste Buckingham (25) kvôli svojim krivkám stala predmetom diskusií. Rozhodne nepatrí ku kráskam, ktoré by hrkotali kosťami, a ako píše portál Super, speváčka má postavu krv a mlieko. Pôvabná brunetka nedávno prezradila, že s kilami... Čítať ďalej
16 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


„Už som späť - teda, na Instagrame. Inak sa stále nachádzam na Madeire, a úprimne neviem, kedy sa vrátim,“ priznala.

Mladá speváčka podľa svojich vlastných slov trpí dysmorfofóbiou, čo je psychické ochorenie spočívajúce v tom, že jedinec je presvedčený o vlastnej škaredosti a zúfalo túži po dokonalosti, čo môže vyústiť až napríklad v poruchy príjmu potravy, akými mimochodom v minulosti trpela aj Celeste. Na známom portugalskom súostroví je však šťastná.

„Užívam si slniečka, makám na albume, trávim čas s rodinou, ale hlavne, konečne sa dávame dokopy duševne aj fyzicky. Už si ani nepamätám, kedy som sa naposledy tak dobre cítila...“  prezradila. A ruku na srdce, tá spokojnosť sa odráža aj v jej tvári!



Jej psychickým problémom určite nepridala ani smola na partnerov, keďže každý jej vzťah sa skôr či neskôr rozpadol, a ani časté váhové výkyvy. Kvôli koronavírusu sa navyše dlhodobo nemohla vidieť ani so svojimi rodičmi a mladšou sestrou Carmel (22), a tak bola dlhú dobu na svoje ťažkosti sama. Hoci ju jej zamestnanie núti veľa cestovať, ona sama sa vždy rada vracia k svojim milovaným a rodinné zázemie je pre ňu veľmi dôležité.

S rodinou si teraz na Madeire dopraje dlhé prechádzky po horách či v meste, ktoré vyzerá ako z filmu „Jurský park“. Tento ostrov je totiž výnimočný svojou faunou a flórou, v člnoch si tu môžete zájsť pozrieť na veľryby či sa stretnúť sa s tuleňmi, a pri prieskume krajiny môžete naraziť napríklad na vzácny vavrínový prales, súčasť svetového prírodného dedičstva UNESCO, ktorý skutočne pôsobí ako z praveku. Niet tak divu, že si tu známa speváčka dopraje psychickú pohodu a rovnováhu.

Miro Žbirka po zápale pľúc: Zbytočný hazard so zdravím?!
Miro Žbirka si v posledných rokoch prešiel istými zdravotnými ťažkosťami, a tak sa určite neznižuje nebezpečenstvo v podobe ochorenia Covid-19. V dôsledku toho sa špekuluje o tom, či známy spevák zbytočne nehazarduje so svojim zdravím, píše portál... Čítať ďalej
21 | 09 | 2020 | Timotej Dudka