Statočne bojujúca moderátorka Aneta Parišková: Kedy sa dozvie konečný verdikt?
22 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Moderátorka spravodajstva Aneta Parišková (47), ktorá už niekoľko dlhých mesiacov zápasí s rakovinou, je naozaj statočná bojovníčka. Ani po všetkých chemoterapiách nestráca svoj široký úsmev. Nedávno oznámila, že intenzívnu liečbu má za sebou, a čo bude ďalej, to sa uvidí začiatkom októbra.


Ako píše portál Blesk, hviezda spravodajstva TV JOJ Aneta Parišková bojuje s rakovinou ako levica. Predsa len má doma troch malých synov a milujúceho manžela, ktorí jej dodávajú ako lásku, tak aj potrebnú silu, ktorú v tomto neľahkom období veľmi potrebuje.

A podpory sa dočkala aj od vedenia Jojky, ktorá jej umožnila tu a tam v rámci jej možností znovu zasadnúť za moderátorský pult. Plavovláska, ktorá si svoje nádherné kučery ostrihala ešte predtým, než jej mohli po všetkých chemoterapiách vypadať, však ani po všetkej tej liečbe nemá úplne vyhraté.

S rakovinou bojujúca Parišková sa lieči transfúziami: Najskôr krv dávala, teraz ju potrebuje!
Moderátorka spravodajstva Aneta Parišková (47), ktorá už štvrtý mesiac statočne bojuje s ťažkou formou rakoviny, sa po dlhšej dobe svojim fanúšikom opäť ozvala a zverejnila ďalšiu smutnú správu. Jej stav je stále veľmi vážny, musela dokonca... Čítať ďalej
04 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


„Koncom septembra ma čaká päť CT vyšetrení a začiatkom októbra sa dozviem, ako som na tom,“ prezradila Parišková v relácii TopStar. Až vtedy sa dozvie, či sa jej podarilo nad zákernou chorobou, non-hodgkinským lymfómom srdca a pľúc, teda zhubným nádorom lymfatického systému, zvíťaziť.

„Chemoterapia prináša veľa vedľajších účinkov, takže sa s nimi snažím nejako popasovať. Z toho najhoršieho som už vonku, to znamená rapídny pokles bielych a červených krviniek,“ pokračovala moderátorka.

„Snažím sa teraz žiť tak, ako keby ten zajtrajší alebo dnešný deň bol posledný, ktorý žijem. Takže žijem s úsmevom, s radosťou. Myslím, že každý z nás by mal deň, ktorý dostal od Boha, prežívať naplno s radosťou a láskou, pretože nikdy nevieme, kedy ten náš život skončí. A to nemusíte byť onkologickí pacienti,“ zdôraznila Parišková, pre ktorú sa pred časom svet obrátil o 180 stupňov.

Miro Žbirka po zápale pľúc: Zbytočný hazard so zdravím?!
Miro Žbirka si v posledných rokoch prešiel istými zdravotnými ťažkosťami, a tak sa určite neznižuje nebezpečenstvo v podobe ochorenia Covid-19. V dôsledku toho sa špekuluje o tom, či známy spevák zbytočne nehazarduje so svojim zdravím, píše portál... Čítať ďalej
21 | 09 | 2020 | Timotej Dudka