Lela po rozchode s Vémolom šokuje: Chce si nechať zmenšiť prsia! Kvôli zdraviu
20 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Vo vzťahu sa snažila partnerovi zapáčiť, lenže teraz spolu pár netvoria a Lela Ceterová (31) tak premýšľa, či by nemala svoj vzhľad opäť zmeniť. Po rozchode so zápasníkom Karlosom Vémolom (35) uvažuje o radikálnom zákroku, píše portál Blesk.


Čo najsvetlejšie blond vlasy, štíhla figúra, napriek tomu však nadpriemerný dekolt - to je zhruba typ žien, ktoré sa páčia slávnemu českému MMA zápasníkovi.

Lela Ceterová, s ktorou má Karlos dcérku Lili, tieto kritériá síce spĺňala, ale postupne sa toho zbavuje. Po tom, ako Vémolu opustila a odišla bývať do Bratislavy, zmenila vzápätí farbu vlasov a zariekla sa, že bielu blond už nikdy nechce. Teraz premýšľa o ďalšej zmene...

Tajomstvo odhalené: Lela Ceterová sa k rozchodu s Karlosom Vémolom chystala už pred mesiacom!
MMA zápasník Karlos Vémola (35) a Lela Ceterová (30) už netvoria pár. Mnoho ľudí začalo špekulovať o tom, kto rozchod inicioval, kým niektorí vsádzali práve na Karlosa. O svojom rozhodnutí však informovala fanúšikov na sociálnych sieťach práve Lela... Čítať ďalej
01 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Týkať by sa mala jej poprsia. „Karlos má rád všetko prehnané až do extrémov. Ale ja už mám prsia na doraz k mojej postave. Rozhodne si nebudem kvôli žiadnemu mužovi ničiť zdravie. Väčšie prsia by môj útly chrbát už neuniesol,“ napísala už pred časom na Instagrame Ceterová.

Možno práve dozrel čas aj na zmenšenie prsníkov, ako naznačuje. Zdravotne totiž teraz kvôli svojim prednostiam trpí viac než predtým. „Bolesti chrbta u mňa pretrvávali, už keď som mala koronavírus. Vtedy som však tomu nevenovala pozornosť, ale počas sťahovania sa to ešte zhoršilo,“ posťažovala sa pre Expres.cz Lela.

„Už som sa objednala k fyzioterapeutovi. Uvidíme, ako sa k mojej liečbe vyjadrí, podľa neho zvážim, čo robiť ďalej,“ vysvetlila s tým, že zákrok na zmenšenie pŕs nevylučuje. Hoci predtým pózovala pre známy pánsky časopis Playboy a má sa čím pochváliť, zdravie je skrátka na prvom mieste.

Podvodníci kvôli peniazom zneužili zosnulého Karla Gotta! Toto je nechutné, búria sa ľudia
Sociálne siete sú vďaka istej anonymite priamo ideálnym miestom pre najrôznejšie podvody, ku ktorým sú zneužívaní dôverčiví ľudia. Využiť však pre tento účel meno zosnulého Majstra Karla Gotta (†80), ktorý bez preháňania patril k národným klenotom,... Čítať ďalej
18 | 09 | 2020 | Timotej Dudka