Podvodníci kvôli peniazom zneužili zosnulého Karla Gotta! Toto je nechutné, búria sa ľudia
18 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Sociálne siete sú vďaka istej anonymite priamo ideálnym miestom pre najrôznejšie podvody, ku ktorým sú zneužívaní dôverčiví ľudia. Využiť však pre tento účel meno zosnulého Majstra Karla Gotta (†80), ktorý bez preháňania patril k národným klenotom, to je ale skutočná zákernosť! Správu priniesol portál Blesk.


„Dôležitá informácia! Rozhodli sme sa zdieľať šťastie ako poďakovanie tým, ktorí sledujú stránku a zdieľajú naše príspevky. Iba tento mesiac náhodne vyberieme 20 víťazov, a každý získa odmenu vo výške 1000 euro,“ objavilo sa na Facebooku zosnulého Slávika Karla Gotta, a na prvý pohľad vyzeralo všetko legitímne, samozrejme ak vynecháme ono obdarovávanie náhodných návštevníkov Facebooku.

Ďalej však nasledovalo kliknutie na pochybné stránky, registrácia... a tu už začínalo, ako sa hovorí, niečo „smrdieť“.



Na podvod upozornili sami administrátori oficiálneho Facebookového účtu Gotta, ktorý po jeho smrti spravuje najmä jeho vdova Ivana (44). „Milí priaznivci, tento profil nemá s odkazom Karla Gotta nič spoločné! Nikde sa, prosíme, neregistrujte, je to podvod!“ Varovali všetkých priaznivcov, ktorí by snáď v túžbe po ľahkej výhre mohli skočiť na lep zákerným podfukárom, ktorý sa rozhodli zneužiť mena slávneho Karla Gotta.

Je totiž celkom dosť možné, že ďalším krokom onej registrácie by mohlo byť uvedenie čísla kreditnej karty a jej následné vykradnutie!

Fanúšikovia sú z tohto spôsobu, ako na úkor milovaného interpreta mnohých hitov podvodne získať peniaze, viac než znechutení. „Už včera som to nahlásila a blokovala. JE TO NAOZAJ nechutné! Je mi z ľudí, ktorí sú niečoho tak odporného schopní, fyzicky zle!,“ Búria sa priaznivci Karla Gotta, ktorí zároveň ľutujú, že sa podvodníkov parazitujúcich na pamiatke slávneho speváka nedá nijako vypátrať. „Mali by sa aspoň hanbiť,“ konštatujú.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/09/11/dokument-o-poslednych-rokoch-zivota-gotta-%e2%80%a080-dominiku-z-filmu-vystrihli-video/

Nie je to žiaľ jediný útok na národom milovaného Slávika! V auguste bol napríklad „zmrazený" Gottov Instagramový účet, pretože kanál, prostredníctvom ktorého Ivana komunikovala s fanúšikmi, doposiaľ neznámy páchateľ správu na Instagrame nahlásil.

„Niekto sa musel vydávať za rodinného príslušníka,“ prezradila neskôr manželka Karla Gotta na novo založenom účte. Inak by totiž nebolo možné účet zosnulého speváka uzamknúť všetkým administrátorom.

Maroš Kramár: Chodil som okolo známych a nemohol som sa s nimi rozprávať, bolo to náročné
Druhý diel show Zlatá maska ​​odhalil jednu z najkrajších masiek. Pod ňou sa skrýval známy herec a moderátor Maroš Kramár, ktorému k postupu nepomohol ani spev populárnej piesne od skupiny Lucie - Čierni anjeli. V rozhovore pre portál Radar... Čítať ďalej
15 | 09 | 2020 | Timotej Dudka