Maroš Kramár: Chodil som okolo známych a nemohol som sa s nimi rozprávať, bolo to náročné
15 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Druhý diel show Zlatá maska ​​odhalil jednu z najkrajších masiek. Pod ňou sa skrýval známy herec a moderátor Maroš Kramár, ktorému k postupu nepomohol ani spev populárnej piesne od skupiny Lucie - Čierni anjeli. V rozhovore pre portál Radar prezradil zákulisné detaily okolo nakrúcania zábavnej show.


Aký bol váš kostým?

Kostým je nádherný, bude mi chýbať. Trošku mi bol malý, asi sa pôvodne šil na nejakú malú tanečnicu, a tiež ma tlačili topánky. Ale vizuálne je skvostný.
Aké sú vaše doterajšie skúsenosti so spevom a tancom?

Tancoval som vždy rád. Tiež som sa v minulosti zúčastnil Let's Dance. Ale dnes som sa len tak pohyboval v rytme, aby som detektívov oklamal, že nie som žiadny starec. A tiež prišla produkcia s tým, nech si dávam pozor, ako chodím. Snáď som všetkých oklamal telom.
Ako ste zareagoval na ponuku účasti v súťaži?

Keď ma oslovili s týmto projektom, priznám sa, že som formát súťaže nepoznal. Ale naštudoval som si ho a páčil sa mi. Hlavný problém bol nájsť čas na natáčanie.
Išiel by ste do toho znova?

Nie je ľahké byť dva dni zavretý. Už z hotela som vychádzal v maske, s mikinou a s nápisom „nehovorte na mňa“. Chodíte okolo známych, a nemôžete sa s nimi porozprávať... Bolo to náročné.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/09/12/herec-martin-huba-o-zosnulom-menzelovi-%e2%80%a082-jeho-odchod-trval-prilis-dlho/