Dvojtvárna Dara Rolins šokuje: Jej "duchaplná" spoveď skončila vulgarizmami!
12 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Dara Rolins rada prihovára ľuďom do duše, jej posledná spoveď však ľudí zrejme šokovala. Známa speváčka sa v nej totiž neudržala a začala používať aj vulgarizmy, čo u nej nebýva zvykom, informuje portál Stars24.


Dara Rolins pôsobí na fotografiách na sociálnych sieťach väčšinou spokojne, hoci v partnerskom živote sa jej moc nevedie, pretože od rozchodu s Rytmusom žiadny vzťah nenadviazala. Radosť jej však bezpochyby robí dcéra Laura.

Aj preto si možno dovolila pomerne osobnú spoveď. „Viem, že nie každé ráno musí byť zákonite vysmiate. Sú rána, kedy otvoríte oči a je vám smutno pri prvej myšlienke. Aj to patrí k životu,“ spustila na Instagrame.



„Človek prechádza rôznymi etapami. Sklamanie, obavy, očakávania, radosť... To všetko nás dokáže vyčerpať a zároveň udržať v strehu. Šťastie je vrtkavé, láska je nestála, vaše srdce sa nevyhne občasným fraktúram a spoľahnúť sa môžete len na seba a na to, že čas všetko vyrieši,“ konštatuje speváčka.

Na záver Dara užila aj vulgárne slová. „To, kde ste, je zámer. Pochopiť to je cesta, ktorá je občas jednosmerná alebo slepá a navigácia vás vedie cez všetky možné pr*ele, kde narazíte na domáce obyvateľstvo, srá*ov. Hlavné je, sa z toho nepos*ať,“ odkázala Rolins.

Dara Rolins provokuje naďalej: Po nahých fotkách ponúkla pohľad na bradavky! (FOTO)
Večná provokatérka Dara Rolins (47) na seba opäť priťahuje pozornosť, a tentoraz sa ani nemusela vyzliekať donaha. Že z fitness úboru, ktorý pôsobí ako potápačský neoprén, nič nedokáže vykuknúť? Speváčka vás s radosťou vyvedie z omylu. A jej... Čítať ďalej
09 | 09 | 2020 | Timotej Dudka