Kráľovská rodina potajme urobila poslednú bodku za Meghan s Harrym!
13 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Málokto si to všimol, fanúšikovia ale nespia a niektorým z nich neunikne žiadna zmena. Kráľovská rodina sa rozhodla urobiť poslednú bodku za vojvodkyňou Meghan a princom Harrym, ktorí jej dali zbohom už pred pol rokom. Oboch totiž navždy zmazala, informuje portál Stars24.


Z oficiálneho webu britskej kráľovskej rodiny Royal.uk zmizol odkaz na sociálne siete Harryho a Meghan. Odkaz princa Charlesa či princa Williama a jeho manželky Kate pritom zostáva.

Tlačová kancelária Buckinghamského paláca odstránila profil vojvodov zo Sussexu v tichosti, na koho nariadenie však zatiaľ nie je známe. Isté ale je, že vnímaví fanúšikovia si to všimli. A hneď je im všetko jasné!

Princ Charles v šoku: Nečakal, že sa tieto informácie objavia v Česku!
Princa Charlesa zrejme prekvapilo, aké informácie k nemu doputovali až z Českej republiky. Práve v týchto dňoch totiž vyšlo najavo, že sa u našich susedov chystá kniha, ktorá pojednáva aj o kráľovskej rodine. Ako na to následník trónu... Čítať ďalej
10 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Harry a Meghan niesu oficiálnymi členmi rodiny od 1. apríla. Ich profil na Instagrame sa tak stal súkromným projektom, ktorý kráľovská rodina nemôže naďalej propagovať. Profil Sussex Royal navyše od 30. marca tohto roka neužívajú. Kráľovná im totiž s platnosťou od 1. apríla zakázala používať značku Sussex Royal.

Nie je to pritom prvýkrát, čo sa Harrymu s Meghan niečo také stalo. Presne pred rokom o nich odstránili všetky zmienky v úplnej tichosti aj charitatívne organizácie Williama a Kate. Charitu pritom založili práve obaja princovia a následne sa do nej zapojila ako Kate, tak i Meghan. To ale teraz končí. A podľa britských médií prekvapivo práve kvôli Meghan.

Nečakaný výrok Harryho a Meghan: Toto zrejme kráľovná Alžbeta nepredýcha!
Hoci už nie sú súčasťou kráľovskej rodiny, túžba vyjadrovať sa k britským záležitostiam neopadla. Počas konferencie princ Harry (35) s manželkou Meghan (38) vyhlásili, že Commonwealth by sa mal za svoje činy z minulosti ospravedlniť. Poslanec... Čítať ďalej
08 | 08 | 2020 | Timotej Dudka