Dcéra Paľa Haberu drsne o svojom otcovi: Toho mena by som sa najradšej navždy zbavila!
11 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Byť potomkom známej osobnosti nie je zjavne zakaždým výhra v lotérii. Svoje o tom vie napríklad dcéra populárneho hudobníka a porotcu SuperStar Paľa Haberu (58), píše portál Aha!


„Keď si môžem vybrať, že či sa niekedy niečo objaví v novinách, alebo sa toho mena navždy zbaviť ešte v minulosti, tak určite by som sa toho mena zbavila ešte v minulosti a nikdy v živote nebola v médiách,“ drsne konštatuje Zuzana Koperniechová ( 35), ktorá je Haberova dcéra z prvého manželstva.

„Vždy som pracovala v inej sfére a venovala sa skôr medzinárodnému obchodu, tak je to teda skôr príťaž než pomoc. Meno nie je vždy pozitívna nálepka, ľudia majú predsudky a automaticky predpokladajú, že človek, ktorý má známeho otca, to má v živote ľahšie a myslím si, že hovorím za veľa detí, ktoré si toto bremeno nesú,“ dodala Zuzana v relácii TV Markíza S Tribulom na horách.

Helena Vondráčková si pre fanúšikov prichystala veľké prekvapenie!
Speváčka Helena Vondráčková v týchto dňoch dokončuje ďalší štúdiový album, ktorý ponesie názov Tvrdohlavá. Ten vznikal pod producentským dohľadom hudobníka a skladateľa Karla Maříka. Krst nahrávky je naplánovaný na 9. septembra na slávnostnej... Čítať ďalej
11 | 08 | 2020 | Timotej Dudka