Pyšná mamička Monika Bagárová: Ako je možné, že jej dvojmesačná dcérka už zarába?
10 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Sú to ešte len dva mesiace, čo prišla na svet Rumia, dcéra Moniky Bagárovej a zápasníka Makhmuda Muradova. Sympatická speváčka teraz prezradila, že rodina už vďaka malému dievčatku zarába. Ako je to možné?


Monika Bagárová nedávno prezradila, že nemieni nasledovať vzor niektorých umelkýň, ktoré sa pomerne skoro po pôrode vrátili do práce, informuje portál Stars24. To ale neznamená, že by nemala žiadne zdroje príjmov. Partnera z toho tentokrát vynechajme...



Dnes už sa totiž dá prísť k peniazom pomocou sociálnych sietí, čo si sympatická speváčka dobre uvedomuje. Zarábať tam v podstate bude aj jej dcéra Rumia, ktorej sú pritom ešte len dva mesiace a niečo málo k tomu.

„Vybrala som pre nás s Ruminkou pár krásnych spoluprác. Sú to veci, produkty, ktoré mám rada, ktoré sú nám stále po boku a máme s nimi skúsenosť. Jedine tak má pre mňa zmysel sa s vami o ne podeliť,“ konštatovala pyšná mamička.

Monika Bagárová má o druhom dieťati jasno: Toto hovorí za všetko!
Monika Bagárová pred pár dňami jasne naznačila, že s partnerom výhľadovo chcú minimálne jedno ďalšie dieťa. Niet sa čomu čudovať, pretože ona sama v tom musí vidieť len samé pozitíva, píše portál Stars24. Čítať ďalej
18 | 07 | 2020 | Timotej Dudka