Z toho až mrazí! Nové a drsné detaily o vojne medzi Kate a Meghan
04 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Kniha Finding Freedom (v preklade Hľadanie slobody) vyzradila ďalšie detaily o nevraživosti medzi Meghan a Kate. Podľa autorov diela je jasné, že sa lásky britských princov nikdy nemali zrovna rady. Spisovatelia predložili svetu hneď niekoľko dôkazov, ktoré nejedného čitateľa prekvapili, informuje portál Aha!


Ich vzťah nebol ideálny od samého začiatku. Meghan Markleová sa do kráľovskej rodiny jednoducho nehodila a mnoho ľudí jej to dávalo najavo. Plusové body nezískala predovšetkým u švagrinej Kate Middletonovej. Tá podľa informácií nedokázala znášať Meghanine maniere a jej neustále porušovanie kráľovských pravidiel.

Často sa tak ukazovalo prstom práve na Meghan, zatiaľ čo Kate bola považovaná za perfektnú členku monarchie, ktorá reprezentuje korunu na jednotku. Nová kniha s názvom Finding Freedom však ukázala aj Kate v zlom svetle!



V diele sa píše, že počas omše vo Westminster Abbey pri príležitosti osláv Commonwealthu sa nesprávala k bývalej herečke práve Kate zrovna úctivo a je tak vidieť, že aj „perfektná“ Middletonová niekedy šliapne mimo svojej dokonalosti. Hoci sa Meghan snažila nadviazať očný kontakt s Kate, vojvodkyňa ju sotva vzala na vedomie a schválne ignorovala svoju švagrinú.

„Myslím, že to z pohľadu radu ľudí nevyzeralo dobre,“ skonštatovali autori titulu Omid Scobie a Carolyn Durandová pre Times. Táto publikácia je tak jedným z mála diel zastávajúcich si práve Meghan.

Vopred dohodnutí paparazzi?! Meghan pomohol ku sláve podvod!
Dnes už vojvodkyňa Meghan po sláve neprahne, aspoň to teda tvrdí. Zároveň si ale naozaj nemôže sťažovať na nezáujem okolo jej osoby. Avšak nie je to tak dávno, čo jej na popularite naozaj záležalo. Čo pre ňu bola ochotná... Čítať ďalej
01 | 08 | 2020 | Timotej Dudka