Celeste Buckingham prehovorila o svojej chorobe, depresiách, aj o boji s nadbytočnými kilami
16 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Neraz sa Celeste Buckingham (25) kvôli svojim krivkám stala predmetom diskusií. Rozhodne nepatrí ku kráskam, ktoré by hrkotali kosťami, a ako píše portál Super, speváčka má postavu krv a mlieko. Pôvabná brunetka nedávno prezradila, že s kilami navyše sa skutočne trápi. Čo je ochotná podstúpiť kvôli schudnutiu?


„Dlho bojujem s tým, ako vyzerám. Väčšina z vás vie, aký mám názor na hodnotu žien. Ale musím priznať, že posledné mesiace som opäť spadla do svojich predošlých zlozvykov. Úprimne, chvíľu som hladovala a dúfala som, že zhodím,“ zverila sa speváčka, ktorá priznala dávnu anorexiu. Hladovanie, do ktorého sa pustila, následne vystriedala za fitnes prostredie.

„Potom som si uvedomila, že to je blbosť, tak som začala cvičiť takým spôsobom, že som niekoľkokrát mala pocit, že odpadnem od únavy,“ rozpísala sa o svojom boji s kilami Celeste. „Keď som to už nedávala, tak som sa vyhýbala zrkadlám a nechodila von, aby som sa nemusela obliekať, riešiť, čo na seba, aby som potom nemala polhodinové depky kvôli tomu, že tri roky staré rifle mi nesedia,“ zverila sa Buckingham.

Silvia Kucherenko čelí stalkerovi: Oplzlé správy a vyhrážky smrťou!
Slávni majú zástupy oddaných fanúšikov. Neškodné správy sem tam vystrieda nevyžiadaná fotka, ktorá mohla ostať radšej v súkromnej zbierke, občas však niekto zájde za hranicu prirodzeného obdivu. Silvia Kucherenko (37) priznala, že jej osobný... Čítať ďalej
15 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Následne priznala, že vie, že nie je možné sa takýmto spôsobom trápiť a musí sa mať rada aj s kilami navyše.

„Viem, že je to blbosť. Viem, že mne a mojim blízkym je jedno, koľko vážim a ako vyzerám. Ale hoci viem, že mám zdravotné problémy, ktoré obmedzujú môj metabolizmus, a aj po prekonaní vážnej choroby tri roky dozadu som na seba stále neskutočne a nespravodlivo prísna,“ dodala speváčka s tým, že ľudia by nemali súdiť druhých za to, ako vyzerajú. O to viac, keď si ako ona prešli ťažkou chorobou.

Fiasko finalistov SuperStar: Prvý spoločný koncert, fanúšikovia však nedorazili!
Včera prebehol prvý koncert finalistov a víťazky tohto ročníka SuperStar. Že ste to nepostrehli? Nie ste jediní! Na udalosť, ktorá v minulých rokoch zakaždým zaplnila celé nákupné centrum či námestie, prišla tentoraz hŕstka detí a asi päť... Čítať ďalej
14 | 07 | 2020 | Timotej Dudka