Dávna súrodenecká nenávisť Andreja Hryca: Odlúčená sestra mu napriek tomu zachránila život!
15 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Hoci sestra Andreja Hryca (70) obetovala kus seba, aby chorému bratovi zachránila život, neznamená to, že spolu majú krásny vzťah. Dlhé roky spolu neprehovorili a ani darovaná kostná dreň, ktorá herca spasila od istej smrti, dlhodobý svár medzi súrodencami neuhasila, píše portál Blesk.


„Priatelia, prvý polčas tvrdého zápasu sme zjavne vyhrali. Veľká vďaka patrí mojej sestre Bohdane, ktorá neváhala darovať mi včas potrebnú kostnú dreň. Ďakujem ti, Bohdy,“ napísal herec na Facebook krátko po tom, ako bol prepustený z nemocnice. Také slová možno vyvolávajú ilúziu dokonalého súrodeneckého puta. Hryc a jeho sestra Bohdana Machajová sú pritom v skutočnosti už roky na nože!

Situácia sa vyhrotila počas spolupráce v rádiu Twist, kde pôsobil aj Bohdanin manžel Luboš. Hryc ho neznášal a antipatie k nemu zdôraznil aj vo svojej knihe. Bohdane sa to nepáčilo a s bratom prestala komunikovať. Po desivej diagnóze akútnej leukémie však išli spory bokom.

Vážne chorý Hryc: V nemocnici ho nemôže navštíviť ani jeho dcéra!
Vážne chorý Andrej Hryc ostáva naďalej v nemocnici po tom, ako mu lekári pred niekoľkými týždňami diagnostikovali leukémiu. Ako to momentálne znáša? Jeho dcéra to vie len sprostredkovane, pretože ani ona za ním nemôže, píše portál... Čítať ďalej
17 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


„Neváhala som ani sekundu, a to z úcty k rodičom a z úcty k životu ako takému. Nepáčila sa mi predstava, že má umrieť,“ prezradila Bohdana časopisu Slovenka. „Napísala som mu sms, keď ho hospitalizovali, ale neodpovedal na ňu. V nemocnici sa čudovali, že má sestru,“ opísala prekvapenie personálu, keď sa objavila v budove.

Že sa o nej Hryc ani slovkom nezmienil, jej nebolo zrovna príjemné. „Bolo mi trápne im vysvetľovať, že spolu nehovoríme.“ Nakoniec však svoje pocity nechala v ústraní a urobila správnu vec.

Keď jej potom herec z Kamaráta do dažďa či Ulice verejne poďakoval, mnoho jej blízkych netajilo svoj údiv, že mu práve ona pribehla na pomoc. Od toho zrejme súrodenci sú. Avšak od darovania kostnej drene s Hrycom v kontakte nie je a to isté potvrdil aj sám herec denníku Nový čas s tým, že „na nájdenie cesty jeden k druhému potrebujú čas“.

„Zúfalá“ Belohorcová nesmie za svojou rodinou! Prísna karanténa jej narušila plány
Zuzana Belohorcová (44) je v zovretí karantény a nevyzerá to, že sa z nej v najbližšej dobe dostane. To sa samozrejme odrazí aj na tradičných plánoch na leto - po desiatich rokoch úplne prvýkrát nenavštívi rodné Slovensko. Smútok v očiach? Ani nie.... Čítať ďalej
13 | 07 | 2020 | Timotej Dudka