Travolta je zdrvený! Jeho manželka, hollywoodska herečka Kelly Prestonová umrela vo veku 57 rokov
13 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

 Americká herečka Kelly Prestonová, ktorá sa objavila v hollywoodskych trhákoch ako Jerry Maguire alebo Dvojčatá, zomrela vo veku 57 rokov po takmer dvoch rokoch boja proti rakovine prsníka. Jej manžel John Travolta (66) oznámil túto zdrvujúcu správu v nedeľu na Instagrame, informuje portál Reuters.


„S veľmi ťažkým srdcom vás informujem, že moja krásna manželka Kelly prehrala dvojročný boj s rakovinou prsníka,“ uviedol vo svojom príspevku dnes už legendárny herec.

„Kellyna láska a život ostanú navždy zapamätané. Budem mať nejaký čas na to, aby som tu bol pre svoje deti, ktoré stratili svoju matku, takže mi vopred odpustite, ak o nás chvíľu nebudete počuť,“ napísal zdrvený Travolta.



Narodila sa ako Kelly Kamalelehua Smithová v Honolulu 13. októbra 1962, svoje meno si však zmenila na Kelly Prestonovú ešte predtým, ako sa jej podarilo získať svoju prvú filmovú úlohu v komédii Mischief v roku 1985. Neskôr v tom roku sa objavila aj v ďalšej úspešnej komédii s názvom Tajná ctiteľka.

V nasledujúcich rokoch si Kelly zahrala vo filmoch ako Vesmírny tábor alebo Dvojčatá s Arnoldom Schwarzeneggerom a Dannym DeVitom. V trháku Jerry Maguire hrala snúbenicu Toma Cruisa, neskôr získala rolu i v športovej dráme Hra snov po boku Kevina Costnera.

Prestonová naposledy účinkovala vo filme Mafián (Gotti) v roku 2018, v ktorom stvárnila manželku mafiánskeho šéfa podsvetia, ktorého nehral nikto iný ako jej manžel John Travolta. S ním sa prvýkrát stretla v roku 1988 na natáčaní filmu Experti, kde obaja účinkovali. Svadbu mali tri roky po tom, a to 5. septembra 1991 v Paríži.

„Dochádzajú mi peniaze, budem na mizine!“ Robert De Niro dopláca na koronavírus
Keď mal vlani premiéru film Irčan na Netflixe, Robert De Niro žiaril šťastím. Gangsterská novinka u ľudí pomerne zabodovala a nechýbali ani nominácie na prestížne Oscary. Lenže tento rok udrela pandémia a americký herec to podľa svojich právnikov... Čítať ďalej
12 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Po Prestonovej neostal len trúchliaci manžel, ale aj dcéra Ella či 28-ročný syn Benjamin. Syna Jetta stratili, keď vo veku 16 rokov v januári 2009 tragicky zahynul počas rodinnej dovolenky na Bahamách.

„Nikdy som nikoho nestretla tak odvážneho, silného, krásneho a milujúceho ako si ty,“ napísala jej dcéra Ella Bleu Travoltová na poctu uverejnenej na Instagrame.

Tom Hanks: Cukrovka, choré srdce a k tomu koronavírus! Herec opísal boj o prežitie
Nákaze novým koronavírusom sa nevyhol ani legendárny Tom Hanks (63), ktorý podrobne opísal svoj boj s chorobou Covid-19. Sám má totiž hneď niekoľko pridružených chorôb, a tak mal dôvod obávať sa najhoršieho, píše portál Stars24. Čítať ďalej
09 | 07 | 2020 | Timotej Dudka