Prečo Dagmar Patrasová neudržala slzy ani v živom vysielaní?! (VIDEO)
13 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Len pomyslí na dcérku, má slzy v očiach. Dagmar Patrasová (64) nemôže stále pochopiť, prečo jej Anička bojuje s rakovinou v skorých 24 rokoch. „Toto si nezaslúžila. Všetkým pomáha,“ prezradila dojato, píše portál Aha!


Na podobné situácie je aj herecká príprava krátka. Také emócie jednoducho nešlo zvládnuť. „Je tak mladá. Bije sa statočne. Už jej rastú vlásky,“ uviedla Patrasová.

V rozhlasovom programe Blízke stretnutie, kam si ju pozval Aleš Cibulka (43), sa za slzy nehanbila. Má na ne ako utrápená mama stopercentný nárok. Sotva sa však trochu oklepala a pokúsila sa myslieť na niečo iné, než je choroba jedinej dcérky, prišla ďalšia rana!



Reč padla na manžela Felixa Slováčka (77) a jeho alkoholizmus. „Nech sa ide liečiť,“ vyhlásila. Ten má pritom za sebou týždeň, ktorý podľa susedov a miestnych psíčkarov trávil práve s Dagmar.

„Áno, Felix tu bol, dokonca opravoval rám na zrkadlo,“ potvrdila informáciu sama Dáda. „Hovorili sme o práci. Stále ešte pracujem pod našou spoločnou agentúrou,“ vysvetlila stručne.

ŠOK: Europoslankyňa Monika Beňová čaká bábätko!
"Čakáme dieťatko, dcérku, som v 6. mesiaci a cítim sa naozaj fantasticky," napísala na sociálnej sieti M. Beňová. Čítať ďalej
13 | 07 | 2020 | Peter Haluza