„Dochádzajú mi peniaze, budem na mizine!“ Robert De Niro dopláca na koronavírus
12 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Keď mal vlani premiéru film Irčan na Netflixe, Robert De Niro žiaril šťastím. Gangsterská novinka u ľudí pomerne zabodovala a nechýbali ani nominácie na prestížne Oscary. Lenže tento rok udrela pandémia a americký herec to podľa svojich právnikov pociťuje na vlastnej peňaženke veľmi silno, píše portál Expres.


Doba je tvrdá a peniaze nerastú na stromoch, predovšetkým v Spojených štátoch v čase koronavírusu. Nezamestnanosť v krajine rekordne stúpla, a tak nie je divu, že si bývalá manželka Roberta De Nira poctivo stráži, či jej exmanžel platí všetko tak, ako má. A pri zistení, že na nej a deťoch začal šetriť, sa samozrejme neváhala obrátiť na súd.

De Niro má mesačne platiť takmer 90 000 dolárov. Grace Hightowerovej však na účte pristála čiastka len polovičná. Slávny herec si vraj nemôže dovoliť platiť viac, pretože mesačne ho kríza stojí milióny dolárov.

Tom Hanks: Cukrovka, choré srdce a k tomu koronavírus! Herec opísal boj o prežitie
Nákaze novým koronavírusom sa nevyhol ani legendárny Tom Hanks (63), ktorý podrobne opísal svoj boj s chorobou Covid-19. Sám má totiž hneď niekoľko pridružených chorôb, a tak mal dôvod obávať sa najhoršieho, píše portál Stars24. Čítať ďalej
09 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Keď sa hercovi právnici vyjadrovali na súde, jedným z ich hlavných argumentov proti navýšeniu výživného bola zlá finančná situácia ich klienta, ktorý je vraj veľkou obeťou súčasnej krízy. Peniaze investoval nielen vo filmovom priemysle, ktorý v USA prakticky kompletne stojí, ale aj do prevádzky luxusných hotelov, ktoré si na seba teraz sotva môžu zarobiť.

„Biznis pána De Nira utrpel značné škody. V apríli išlo o 3 milióny dolárov, v máji o ďalších 1,87 milióna,“ uviedla právnička Caroline Kraussová, ktorá pripomenula, že podľa zmluvy má De Niro svojej bývalej žene platiť milión dolárov ročne, ale iba v prípade, že si ročne zarobí viac ako 15 miliónov.

„Ak sa tento rok začnú veci obracať k lepšiemu, bude mať pán De Niro šťastie, keď zarobí 7,5 milióna dolárov v tomto roku,“  dodala Kraussová. Podľa toho to nevyzerá, že by hercovi hrozila existenčná kríza.

Hamilton chcel, aby Mercedes podporil černochov, ten mu prestriekal formulu čiernou farbou
Lewis Hamilton je jediným černošským pretekárom F1, niet teda divu, že má pocit, že musí niesť v tomto športe prápor hnutia Black Lives Matter práve on. Za neho sa postavil i jeho zamestnávateľ Mercedes. Britovi to bolo však málo, a tak tím... Čítať ďalej
07 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Robert De Niro mal tento rok začať natáčať film v Oklahome, ale všetko bolo zatiaľ pozastavené.

„Títo ľudia napriek svojim ohromným zárobkom vždy minú viac peňazí, než sami zarobili. Tento 76-ročný muž nemohol odísť do dôchodku, aj keď sám chcel, pretože musí držať krok s výdavkami na svoj životný štýl,“ vysvetľovala Kraussová, podľa ktorej sa De Niro začal „dramaticky“ uskromňovať.

Právnik hercovej exmanželky Kevin McDonough považuje vyššie uvedené informácie za úplný nezmysel.

Eminem predpovedal zmiznutie hviezdy zo seriálu Glee už v roku 1999! Fanúšikov ochromil jej posledný odkaz
Z tohto skutočne behá mráz po chrbte. V zúfalej snahe zistiť, čo sa vlastne stalo s Nayou Riveraovou (33), prišli niektorí fanúšikovia zmiznutej americkej herečky so svojráznou teóriou. Na internete je údajne možné nájsť predzvesť jej zmiznutia aj... Čítať ďalej
11 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


„Nechce sa mi veriť, že človek, ktorý sa priznal k majetku v hodnote 500 miliónov dolárov a ročne zarába ďalších 30, musí zrazu žiadať o zníženie alimentov na rovnú polovicu,“ hovorí McDonough.

„Pán De Niro podľa mňa len využíva pandémiu Covid-19, aby ušetril nejaké peniaze, ktorých má aj tak dosť,“ dodal McDonough.

Sudca Najvyššieho súdu v New Yorku Matthew Cooper nakoniec rozhodol o kompromise, a hercovi nariadil, aby mesačne posielal 75 tisíc dolárov.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/07/11/najvacsia-pamiatka-princeznej-diany-%e2%80%a0-36-v-troskach-meghan-ju-rozbila-na-kusy/