Bezcitná matka v Česku brutálne týrala štvormesačné bábätko, dieťa kvôli nej príde o zrak!
12 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Českom otriasa ďalší desivý prípad týraného dieťaťa. Tentoraz sa ho dopustila matka v Hradci Králové. Bábätko v dôsledku týrania skončilo v nemocnici a muselo podstúpiť náročnú operáciu. Teraz zrejme príde o zrak. Prípad vyšetrujú kriminalisti, informuje portál Extra.


Pred niekoľkými týždňami českí policajti obvinili mladú matku z ťažkého ublíženia na zdraví. Matka sa mala dopustiť týrania na štvormesačnom bábätku, ktoré následne skončilo v nemocnici s vážnym poranením hlavy. Dieťa muselo podstúpiť náročnú operáciu. Ako informovala televízia Nova, operácia hlavy bola veľmi náročná. Bábätko síce prežilo, avšak zrejme navždy stratilo zrak.

Hneď od začiatku bolo zrejmé, že zranenia dieťaťa nie sú výsledkom nehody. Podozrivá bola matka bábätka a z lekárskych záverov vyplýva, že s dieťaťom musela silne triasť. Kriminalisti sa budú tiež zaoberať tým, či zranenia nevznikli aj nejakým ďalším násilím.

Ohavná matka držala dcéru 26 rokov v búde a kŕmila ju mačacím žrádlom!
Ruska Tatyana Bushueva donútila vlastnú dcéru, aby sa kŕmila potravou pre mačky po dobu 26 rokov. Po hospitalizácii starej ženy sa jej dcéra Nadezhda rozhodla vyjsť z domu. Normálne jedlo ale nie je schopná zjesť a nerozumie dnešnému svetu,... Čítať ďalej
26 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


„Mladá žena je obvinená z ťažkého ublíženia na zdraví, hrozí jej 12-ročný trest. Žena čaká na ďalšie vyšetrovanie vo väzbe, pretože sudca akceptoval návrh na jej väzobné stíhanie,“ uviedla policajná hovorkyňa Eva Prachařová.

Dodnes celé Česko zdvíha zo stoličiek prípad utýraného Marečka z českého mestečka Louny. Za jeho smrť nesie vinu Josef Kuča, ktorý bol odsúdený na 22 rokov vo väzení, avšak trest si už neodpyká, pretože spáchal samovraždu. Na chlapcovi sa dopúšťal ohavného týrania vrátane hasenia cigariet o kožu.

Záhadou však ostáva smrť maličkého Tadeáša, ktorý bol nájdený v rieke. Jeho matka najprv policajtom oznámila, že zaspala v parku a keď sa prebudila, dieťa bolo preč. Následne sa však zistilo, že dieťa je už dávno po smrti a jeho telo sa nachádza v rieke. V tomto prípade zatiaľ nebolo vznesené žiadne obvinenie. Väčšina má však jasno.

Eminem predpovedal zmiznutie hviezdy zo seriálu Glee už v roku 1999! Fanúšikov ochromil jej posledný odkaz
Z tohto skutočne behá mráz po chrbte. V zúfalej snahe zistiť, čo sa vlastne stalo s Nayou Riveraovou (33), prišli niektorí fanúšikovia zmiznutej americkej herečky so svojráznou teóriou. Na internete je údajne možné nájsť predzvesť jej zmiznutia aj... Čítať ďalej
11 | 07 | 2020 | Timotej Dudka