Eminem predpovedal zmiznutie hviezdy zo seriálu Glee už v roku 1999! Fanúšikov ochromil jej posledný odkaz
11 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Z tohto skutočne behá mráz po chrbte. V zúfalej snahe zistiť, čo sa vlastne stalo s Nayou Riveraovou (33), prišli niektorí fanúšikovia zmiznutej americkej herečky so svojráznou teóriou. Na internete je údajne možné nájsť predzvesť jej zmiznutia aj smrti, píše portál Blesk.


A to konkrétne na Nayinom Instagrame. Ako zatiaľ poslednú fotku na svoj oficiálny profil totiž Naya Riveraová umiestnila snímku seba so svojim malým synom Joseym (4). K fotografii herečka a milujúca mama pridala popis „Just the two of us“ teda v preklade „Len my dvaja“ . Niekto by v tom mohol vidieť len náhodu, sú ale konšpirátori, ktorí poukazujú na rovnomennú pieseň od rapera Eminema (47).



Tá vyšla na skrátenom albume Slim Shady EP v roku 1997 a vtedajší blond rapper v nej spieva o matke, ktorá sa so svojím potomkom ocitne na jazere a bohužiaľ sa v ňom aj utopia. „Mama sa hodí do jazera,“ dala by sa preložiť jedna z viet pesničky, ktorá je svojou témou veľmi pochmúrna a smutná. Podobne ako súčasná situácia okolo zmiznutej čiernovlásky.

S pokračujúcim, zatiaľ však bezvýsledným pátraním po americkej herečke začala teória o Eminemovej predpovedi v pesničke čím ďalej, tým viac rezonovať naprieč sociálnymi sieťami.

Hviezda zo seriálu "Glee" Naya Riverová sa pravdepodobne utopila. Telo však stále nenašli
Predpokladá sa, že bývalá hviezda seriálu „Glee“ Naya Riverová sa utopila počas plavby na jazere pri Los Angeles, uviedli vo štvrtok úrady, a to aj napriek tomu, že takmer 24 hodín po tom, čo bola naposledy videná, sa nenašlo žiadne telo, informuje... Čítať ďalej
10 | 07 | 2020 | Marek Molnár