Bránili svoj dom pred demolačným davom demonštrantov BLM. Polícia im zabavila zbrane
11 | 07 | 2020 I Marek Molnár

Polícia zabavila pušku, ktorú vlastní právnik Mark McCloskey. Ten ju minulý mesiac vytiahol, keď boli on a jeho ozbrojená manželka konfrontovaní s demonštrantmi Black Lives Matter (BLM), ktorí sa vlámali na ich ohradený pozemok pred ich dom, informuje portál RT.


Polícia v Louisiane vstúpila do McCloskeyho domu v piatok večer s príkazom na prehliadku kvôli jeho zbrani, rovnako ako aj pištole, ktorú mala Patricia McCloskeyová na neslávnom videu, ktoré minulý mesiac obletelo internet, informovali o tom miestne médiá.



Doteraz neboli vznesené žiadne obvinenia proti McCloskeysovi, ktorý zavolal políciu a vyzbrojil sa po tom, čo cez bránu na ich pozemku prešlo viac ako 100 demonštrantov, ktorí protestovali pred susedným domom starostu.

Pár vyhlásil, že demonštranti sa výslovne vyhrážali, že ich zabijú, spália ich dom a dokonca zabijú ich domácich miláčikov. Trvajú na tom, že sa vyzbrojili len vtedy, keď videli niekoľko demonštrantov so zbraňami.

Srbský minister obrany tvrdí, že protesty chcú vyvolať štátny prevrat a občiansku vojnu (VIDEO)
Násilné protesty, ktoré tento týždeň otriasli Belehradom a ďalšími mestami, boli „starostlivo pripravené“ a ich cieľom je zmocniť sa moci a vznietiť občiansku vojnu v Srbsku, tvrdí srbský minister obrany Aleksandar Vulin, informuje portál... Čítať ďalej
10 | 07 | 2020 | Marek Molnár


Avšak okresná zástupkyňa a advokátka Kim Gardnerová údajne vyšetruje incident, pričom hneď na začiatku objasnila svoj postoj k tejto záležitosti vyhlásením, že nechápe ako „mohli byť mieroví demonštranti na stretnutí spojení so zbraňami a násilnými útokmi".

„Počas konfrontácie neboli vystrelené žiadne strely a medzi demonštrantmi a McCloskeym nebol nahlásený žiadny fyzický kontakt," dodala okresná zástupkyňa. Gardnerová je jedným z niekoľkých „progresívnych prokurátorov", ktorí boli zvolení v posledných niekoľkých rokoch, pričom jej kampaň bola financovaná Georgom Sorosom, a jej správanie v kancelárii sa približuje tomu, čo by sa dalo očakávať od okresného zástupcu podporovaného Sorosom, ako napríklad prepustenie každej osoby, ktorá bola zatknutá počas niekoľkých týždňov nepokojov od zabitia Georga Floyda.

Rastúca neznášanlivosť pochádza z „hlbokej“ túžby po nájdení vlastného využitia
Bojkot kultúry priťahuje ľudí, ktorí sa cítia izolovaní spoločnosťou a chcú byť súčasťou masívnej ortodoxie, ktorá dáva ich životu zmysel, uvádza sa v najnovšom kontroverznom otvorenom liste, ktorý podporila aj J. K. Rowlingová, informuje portál... Čítať ďalej
11 | 07 | 2020 | Marek Molnár