Bývalý vysokoškolský futbalista chytil 3-ročné dieťa, ktorého vyhodila matka z horiacej budovy (VIDEO)
10 | 07 | 2020 I Marek Molnár

Bývalý vysokoškolský futbalista Phillip Blanks za tragických okolností uskutočnil svoj životný výkon, keď zachránil trojročného Jamesona Longa potom, ako ho jeho matka vyhodila do bezpečia z horiaceho bytu, informuje portál RT.


Bývalý námorník a hráč amerického futbalu na Saddleback College v južnej Kalifornii, predviedol svoj životný výkon, keď sa rozbehol naboso k horiacemu bytu vo Phoenixe v Arizone.

Na treťom poschodí bola vystrašená Jamesonova matka Rachel, ktorá stála na balkóne pod hustými oblakmi dymu, pričom ochraňovala svoje dieťa.



Ako môžete vidieť a počuť, na videu je matka dieťaťa, ktoré robí najťažšie rozhodnutie v živote, keď vyhodila svoje dieťa z balkóna, aby ho zachránila pred spálením.

V červenom tričku sa objaví šprintujúci Blanks, ktorý zachytil Jamesona v tej správnej chvíli, aby nedopadol na tvrdú zem.

Jeho matka nemala také šťastie a krátko na to zomrela v plameňoch.

Pri rozhovore s ním, Blanks odmietol jeho hrdinský štatút a trval na tom, že konal inštinktívne a namiesto toho vzdal hold „skutočnej hrdinke“ - Rebecce.

"Nebolo veľa premýšľania. Proste som to urobil,“ povedal pre portál ABC. "Matka je skutočným hrdinom príbehu, pretože urobila najväčšiu obeť, aby zachránila svoje dieťa," skromne dodal bývalý hráč amerického futbalu.

Hviezda zo seriálu "Glee" Naya Riverová sa pravdepodobne utopila. Telo však stále nenašli
Predpokladá sa, že bývalá hviezda seriálu „Glee“ Naya Riverová sa utopila počas plavby na jazere pri Los Angeles, uviedli vo štvrtok úrady, a to aj napriek tomu, že takmer 24 hodín po tom, čo bola naposledy videná, sa nenašlo žiadne telo, informuje... Čítať ďalej
10 | 07 | 2020 | Marek Molnár