Najväčšie tajomstvo vojvodkyne Kate konečne odhalené! Prečo tak neznáša svoje meno?
07 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Vojvodkyňa Kate je jednou z najobľúbenejších žien na celom svete. Už viac ako 10 rokov sa však vie, že toto označenie neznáša. Manželka princa Williama by si priala, aby ju ľudia oslovovali inak, a ako píše portál Stars24, teraz konečne vyšlo najavo prečo!


Manželke princa Williama ľudia vo Veľkej Británii i po celom svete hovoria vojvodkyňa Kate, existujú ale dôkazy, že sama budúca kráľovná si toto pomenovanie neželá. V roku 2008, kedy Kate bola „iba“ priateľkou vnuka panovníčky, sa o tom prvýkrát objavil článok v v časopise Sunday Express.

Hoci sa pár zasnúbil až v roku 2010, už o dva roky skôr sa v krajine špekulovalo o svadbe Williama a jeho súčasnej manželky. Kráľovský expert Adam Helliker vtedy v článku pre spomínaný magazín odhalil známky toho, že Kate sa na budúcu úlohu vnútri kráľovskej rodiny starostlivo pripravuje.

Šokujúci odchod kvôli pedofílii! Kráľovská dvojica po vzore Harryho a Meghan uteká do Talianska
Meghan (38) a Harry (35) asi nebude posledný pár, ktorý sa vzdá kráľovských povinností a pôjde si „svojou cestou“. Skromná princezná Beatrice (31) je zo škandálov okolo svojho otca princa Andrewa (60) natoľko zničená, že sa od rodiny potrebuje... Čítať ďalej
04 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


„Počul som, že v posledných týždňoch začala potichu informovať priateľov, že by sa rada zbavila neformálneho oslovenia Kate. Priala by si, aby jej ľudia hovorili celým menom Catherine,“ písal už pred jedenástimi rokmi odborník. Priateľom mala kvôli tomu údajne posielať aj emaily.

Teraz ale konečne vyšlo najavo prečo. Britský portál Express zistil, že Kate mala predtým prezývku „Wait Katy“, ktorá ju hrubo urážala. Voľne sa totiž dá preložiť ako „čakajúca Kate“, a má narážať na to, ako dlho po boku Williama čakala na zásnuby a svadbu. Preto si nepraje, aby ju dnes ľudia oslovovali Kate.

To by ste od Kate nečakali: Neudržala svoje nervy na uzde kvôli Meghan!
Pokoja nebolo vojvodkyni Kate (38) dopriate ani po odchode Meghan (38) z paláca. Je to presne naopak! Teraz musí oveľa dôraznejšie hájiť vlastnú dôstojnosť a psychickú pohodu. Ale nie vždy to ide tak ľahko, píše portál Aha! Čítať ďalej
03 | 07 | 2020 | Timotej Dudka