Beňovej sa po Pellegriniho útoku zastal exmanžel. Je konzistentná, tvrdí Flašík
03 | 07 | 2020 I Jaroslav Fabok

V relácii Na telo vysielanej na obrazovkách televízie Markíza dostal expremiér Peter Pellegrini otázku, či by do svojej novej strany Hlas - sociálna demokracia prijal Moniku Beňovú (Smer). Jeho odpoveď nepotešila Beňovej exmanžela Fedora Flašíka, ktorý sa jej vzápätí zastal. 


Pellegrini totiž na otázku Michala Kovačiča odpovedal, že europoslankyňa podľa neho často mení názory a je jej lepšie v Smere. Na obranu Beňovej sa ozval jej exmanžel a jeden zo zakladajúcich členov sociálnodemokratickej strany, ktorý povedal, že politička je konzistentná, píše týždenník Plus 7 dní. 

„Nemá prečo meniť názory, bude ešte štyri roky v europarlamente a v princípe jej môže byť každý ukradnutý. Aj jeden aj druhý. Monča je emotívna a keď si niečo prečíta, buď s tým súhlasí, alebo ju to naštve. A povie si, čo si myslí. Podľa mňa to čiastočne odkukala odo mňa. V politike sa to nenosí, ale ona je slobodný človek,“ vysvetlil Flašík. 

Nevyhol sa ani komentáru smerovanému k novej strane, ktorú Pellegrini založil po odchode zo Smeru. Hoci má strana Hlas - sociálna demokracia podľa prieskumov veľké šance na úspech, Flašík si myslí, že ešte nemá všetko vyhrané. 

Dnes je Pellegrini na vlne, dnes surfuje. Pamätám si Kisku, keď mal šesťdesiatpercentnú popularitu. Potom bol populárny Rado Procházka, po ňom Progresívci so Spolu. A ako skončili. U nás je volič nevyspytateľný. Pomerne veľká časť voličov dá na médiá, ale to je len chvíľkové,“ poedal pre Plus 7 dní bývalý šéf reklamnej kampane Smeru. 

Sklenka na polícii vypovedá o Ficovi. Multimilionár Fiľo sa mu mal zahryznúť do krku
Bývalý sudca Vladimír Sklenka pred vyšetrovateľmi vypovedá o vzťahoch medzi ružomberským multimilionárom Milanom Fiľom a expremiérom Robertom Ficom. Podľa Sklenku sa mal Fiľo v prípade súdneho sporu týkajúceho sa ružomberských papierní Ficovi... Čítať ďalej
03 | 07 | 2020 | Jaroslav Fabok