Dara Rolins sa pustila do ráznej debaty s fanúšikmi: Na svoj vzhľad nedá dopustiť!
01 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Dara Rolins (47) zjavne pocítila potrebu obhájiť sa. Svojim priaznivcom aj tým, ktorí speváčke zrovna nefandia, totiž dala jasne najavo svoje stanovisko k neustálej kritike jej vzhľadu, ktorá sa k nej znáša, píše portál Blesk.


S určitou mierou pozornosti musia verejne známe osobnosti počítať. To je určite všetkým jasné. Zvlášť ak sa pohybujú v takom prostredí, akým je showbiznis.

A vzhľadom k tomu, že zrovna Dara je pomerne ochotná k diskusii so svojimi fanúšikmi, často ju s nimi aj vedie. Navyše je jednou zo známych žien, ktorá nemá problém ukázať sa, ako vyzerá nenalíčená. A to má samozrejme veľmi silné odozvy. Chválu na strane jednej a silné kritické slová na strane druhej.



„Len som vám chcela napísať, že chápem aj beriem na vedomie fakt, že sa niekomu páčim nenamaľovaná, namaľovaná inak, menej, viac, ale verím, že rovnako tak aj vy chápete, že v mojom prípade nie je reálne vyhovieť každému,“ vypísala sa Dara Rolins z toho, čo mala na srdci cez svoj instagramový profil. Tým však speváčka neskončila.

„A vlastne sa o to ani nesnažím. Svet každej ženy je fascinujúci práve v tej možnosti každodenných premien. Je predsa našim poslaním udržiavať okolie v strehu,“ dala interpretka najavo, že si je dobre vedomá toho, ako sa verejne prezentuje, a že je za tým z jej strany aj určitý kalkul.

A keďže je Dara po rozchode s raperom Rytmusom stále nezadaná, alebo aspoň svetu žiadneho pána osudového po svojom boku zatiaľ nepredstavila, tieto svoje „premeny“ môže dobre využiť nielen pre svoju prácu, ale aj v súkromí. Páni totiž iste ocenia, že nevyzerá stále rovnako, ale je ženou mnohých tvárí.

Spoveď Jasminy Alagič: Niekoľkokrát som sa už dnes rozplakala!
Známa moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (31) mala v poslednej dobe hneď niekoľko dôvodov na oslavu. Najskôr oslávila prvé výročie svadby s Patrikom „Rytmusom“ Vrbovským (43), teraz navyše oslávila narodeniny. Tie si užíva na pláži aj so svojou... Čítať ďalej
29 | 06 | 2020 | Timotej Dudka