V pondelok potvrdili dva prípady nákazy koronavírusom
30 | 06 | 2020 I SITA

 V pondelok potvrdili dva prípady nákazy koronavírusom. Národné centrum zdravotníckych informácií o tom informovalo na webe covid-19.nczisk.sk.


Na Slovensku tak máme 1 667 pozitívne testovaných ľudí na ochorenie Covid-19. Laboratóriá za uplynulý deň urobili 784 testov, celkový počet otestovaných vzoriek je takmer 210-tisíc.

Nevyliečil sa žiadny ďalší pacient, ochorenie prekonalo spolu 1 464 ľudí. Už dlhodobo nepribudlo žiadne úmrtie pacienta s pozitívnym testom na Covid-19.

Nová minimálna mzda by podľa Krajniaka mala zvýšiť príjmy chudobných a nepodraziť nohy zamestnávateľom
Pri zvýšení minimálnej mzdy na Slovensku od začiatku budúceho roka treba podľa ministra práce a sociálnych vecí Milana Krajniaka nájsť kompromis, ktorý nezastaví rast príjmov najchudobnejších pracujúcich a súčasne nepodrazí nohy malým... Čítať ďalej
30 | 06 | 2020 | SITA


Portál korona.gov.sk uvádza, že kĺzavý medián je stále na hodnote 13. Počet hospitalizovaných pacientov je aktuálne 19. Z toho majú ochorenie Covid-19 potvrdené deviati ľudia.

Na jednotke intenzívnej starostlivosti sú traja pacienti, umelú pľúcnu ventiláciu nepotrebuje nikto. V pondelok zachytené prípady boli z Bratislavského a Trenčianskeho kraja.