Kde pracoval Vin Diesel, než sa preslávil? Tieto fakty ste o ňom zrejme nevedeli
30 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Slávny hollywoodsky herec Vin Diesel (52), ktorého poznáte z filmov ako Rýchlo a zbesilo, sa tento rok predstavil aj vo filme Bloodshot. Čím sa živil, než sa stal slávnym? A vďaka čomu dostal rolu v snímke Zachráňte vojaka Ryana?


Vin Diesel sa nikdy netajil tým, že než sa stal slávnym, nejakú dobu v 90. rokoch pôsobil ako vyhadzovač v nočných kluboch v New Yorku, informuje portál Kinotip2. Raz dokonca priznal, že vďaka svojim početným skúsenostiam napísal doteraz nerealizovaný filmový scenár s názvom Doormen, čo hovorí samo za seba. Nakoniec ho čiastočne využili pre tvorbu webovej série Ropes, ktorú Vin produkoval.

Keď sa mu v roku 2015 narodila dcéra, neváhal vraj ani chvíľu a vedel, že ju pomenuje Pauline. Stalo sa tak na počesť jeho kamaráta Paula Walkera, ktorý prišiel o život pri desivej autonehode na konci roka 2013.



V 90. rokoch Vin napísal trojstranový list slávnemu režisérovi Stevenovi Spielbergovi (73). V ňom sa vyjadroval o tom, že chváli jeho prácu, a vyzdvihoval predovšetkým jeho filmový počin z roku 1993 Schindlerov zoznam. Režiséra jeho list natoľko zaujal, že mu ponúkol menšiu úlohu vo filme Zachráňte vojaka Ryana, ktorý nakrúcal v roku 1998.

Vin momentálne pracuje na snímkach Avatar 2 a Rýchlo a zbesilo 9 a 10.

Koľko žien mal slávny zvodca Charlie Sheen? A čo ste nevedeli o legendárnej komédii Horúce strely
Herec, ktorého poznáte z komédii Horúce strely alebo zo známeho sitkomu Dva a pol chlapa, má veľmi zložitú povahu. Koľko žien prešlo jeho posteľou? A čo ste nevedeli o filme Horúce strely? Čítať ďalej
28 | 06 | 2020 | Timotej Dudka