Koľko žien mal slávny zvodca Charlie Sheen? A čo ste nevedeli o legendárnej komédii Horúce strely
28 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Herec, ktorého poznáte z komédii Horúce strely alebo zo známeho sitkomu Dva a pol chlapa, má veľmi zložitú povahu. Koľko žien prešlo jeho posteľou? A čo ste nevedeli o filme Horúce strely?


Ako píše portál Kinotip2, legendárna komédia Horúce strely bola natočená už v roku 1991. Stále patrí k filmom, u ktorých sa kráľovsky pobavíte, a stále má vysoké divácke hodnotenie. Vedeli ste, že pri natáčaní boli použité identické nepriateľské lietadlá ako vo filme Top Gun? Z tohto filmu si taktiež tvorcovia vypožičali niektoré letecké zábery a iba ich „zrecyklovali“.

Tvorcovia filmu si dokonale pohrali nielen s hláškami, ktorých je vo filme veľa, a ktoré bohužiaľ mnohokrát do českého prekladu neprešli, ale výborne si užili aj tvorbu záverečných titulkov. Už na ich začiatku sa ihneď za menami producentov snímky objavuje miesto hereckých mien recept na obľúbené americké pochúťky brownies. Naozaj originálne.

Neprirodzená diéta vychudnutej Adele (32): Kilá sa čoskoro vrátia, varuje odborníčka
Za pomerne krátke obdobie schudla o neuveriteľných 45 kilogramov a teraz speváčka Adele (32) nenechá v kľude takmer nikoho. Fanúšikovia na sociálnych sieťach riešia jej vychudnuté telo i prepadnuté líca. Špekuluje sa o špeciálnej diéte aj anorexii.... Čítať ďalej
27 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Charlie Sheen (54) je považovaný za najväčšie sexuálne zviera Hollywoodu. Jeho apetít je neukojiteľný. Pred časom s ním robil rozhovor časopis Maxim, pre ktorý uviedol, že sa vyspal s viac ako 5000 ženami.

Nie je ale zrovna vzorným partnerom. Kvôli svojim častým aférkam ho všetky jeho partnerky opustili, a na Vianoce v roku 2009 dokonca zaútočil nožom na svoju tretiu manželku Brooke Muellerovú.

Charlie bol prekvapivo už trikrát ženatý. Prvýkrát sa jeho ženou stala Donna Peelová. Druhou ženou bola filmová herečka a kráska Denise Richardsová, a treťou spomínaná Brooke Muellerová. Momentálne je opäť rozvedený. Zo svojich vzťahov má päť detí a pred časom sa stal už aj dedom. Tým sa stal vďaka svojej dcére Cassandre, ktorú mal so svojou láskou zo strednej školy.

Tiež sa v roku 2015 priznal, že jeho neusporiadaný sexuálny život si vybral svoju daň - je nakazený vírusom HIV.

Čo myslíte, upokojí sa tento búrlivák niekedy?

Antonio Banderas považuje infarkt za najlepšiu vec, aká sa mu kedy prihodila
Hollywoodsky herec Antonio Banderas oslávi v lete 60. narodeniny a hoci to na ňom nie je vidieť, začína už riešiť aj zdravotné ťažkosti. Už pred tromi rokmi prekonal infarkt, za ktorý je však osudu paradoxne vďačný, píše portál... Čítať ďalej
27 | 06 | 2020 | Timotej Dudka