Justin Bieber obvinený zo znásilnenia: Do prípadu zaplietol aj jeho ex Selenu Gomez!
24 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Nová vlna obvinení zo sexuálneho napadnutia znovu otriasla Hollywoodom a tentoraz zasiahla aj Justina Biebera (26), ktorému jeho údajná obeť prisúdila znásilnenie. Spevák do kauzy navyše vtiahol svoju expriateľku Selenu Gomez (27), s ktorou roky neprehovoril, a internet zúri, píše portál Blesk.


Speváka nestarnúceho hitu Baby obvinila žena menom Danielle, ktorá tvrdí, že ju Bieber v apríli 2014 pozval do svojej hotelovej izby a znásilnil. Pozadie incidentu by pritom bolo snom každého druhého dievčaťa. Bieber sa so spomínanou ženou a jej priateľkami vyfotil, zblížil a potom ich pozval do hotela Four Seasons.

Následne sa rozdelili, pričom Danielle skončila v izbe s Bieberom. Nevinný pokec, nielen o jeho vtedajšej priateľke Selene Gomez, sa zvrtol k čomusi intímnejšiemu.

Prirodzená so šedinami vs. upravená: Salma Hayek sa nehanbí ukázať rozdiel! (FOTO)
O tom, že sa nebojí ukázať svoju prirodzenosť, Salma Hayek (53) fanúšikov presvedčila už niekoľkokrát. Často zdieľa fotky, na ktorých nie je učesaná či nalíčená, skrátka realitu všedných dní. A vypláca sa jej to! Na Instagrame ju sleduje už viac... Čítať ďalej
23 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Po desiatich minútach ma zvalil na posteľ, vliezol na mňa, začal ma bozkávať na krku a pokračoval k môjmu bruchu,“ stojí v príspevkoch na Twitteri. Dievča ho údajne prosila, aby prestal a hovorila mu, že potrebuje nájsť svoje kamarátky, na čo však Bieber zareagoval, že sú v poriadku, a pokračoval v nevyžiadaných dotykoch.

Stiahol mi nohavičky, odopol si opasok, stiahol si spodnú bielizeň a prikryl nás prikrývkou. Bolo mi to strašne nepríjemné, začala som hyperventilovať (zrýchlene dýchať). Spevák do nej prenikol, údajne bez toho, aby stihla niečo ďalšie povedať.

Spoveď počas krátkej chvíle začala na sociálnych sieťach trendovať a stretla sa s nevídanou podporou užívateľov, ktorí po Bieberovi požadovali vysvetlenie a po úradoch spevákovo zatknutie.

Bieber sa po dlhšej odmlke ozval a predniesol nepriestrelné dôkazy. Napríklad že v inkriminovanom hoteli ubytovaný bol, ale potom sa mal so svojím tímom presťahovať do iného a deň údajného znásilnenia trávil so svojou vtedajšou priateľkou Selenou.





Množstvo fotokópií účteniek a e-mailov naozaj svedčí o spevákovej nevine, fanúšikom sa však nepáči, že svoju expriateľku, ktorej zlomil srdce a s ktorou roky neprehovoril, využíva ako alibi. Napriek tomu, že ju údajne opakovane podvádzal.

„Môžete mi niekto povedať, prečo Justin používa svoj skrachovaný vzťah so Selenou ako hlavný dôkaz, že tie obvinenia nemôžu byť pravdivé, keď každý vie, že ju podvádzal na každom rohu? Stálo v jednom príspevku. „Selena znovu trendom, a to len preto, že Justin nevie, ako sa inak ubrániť obvineniam, a radšej psychicky zneužíva niekoho, kto je konečne znovu šťastný,“ sťažoval si užívateľ v ďalšom príspevku.

Speváčka sa k Justinovmu dômyselnému alibi zatiaľ nevyjadrila, je však len otázkou času, kedy ju nával upozornení na telefóne a jej meno znejúce zo všetkých kútov internetu prinúti k tomu, aby jeho na prvý pohľad nespochybniteľné dôkazy potvrdila alebo naopak vyvrátila.

Vyhrala titul o najkrajší zadok Brazílie a teraz ide po Messim!
Hovorí vám niečo meno Suzy Cortéz? Nie? To je ale vlastne úplne jedno, pretože teraz sa s ňou môžete zoznámiť. Táto brazílska modelka je vo svojej rodnej krajine celebritou. Aby tiež nie, vyhrala predsa prestížny titul Miss Bumbum a teraz dáva... Čítať ďalej
23 | 06 | 2020 | Timotej Dudka