Tri znásilnenia a doživotná trauma: Hviezde seriálu Tie roky sedemdesiate hrozí 45 rokov väzenia!
20 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Herec Danny Masterson (44) z populárneho amerického seriálu Tie roky sedemdesiate čelí obvineniu zo znásilnenia troch žien, ktoré mal pred napadnutím zdrogovať. Všetky obete navyše tvrdia, že ich prenasledovali členovia hercovej „sekty“ a chceli ich umlčať. Za znásilnenie mu hrozí 45 rokov väzenia.


Portál Blesk informuje, že pôvodne herca obvinilo päť žien, dve obvinenia však kvôli nedostatočným dôkazom a premlčanej lehote súd zamietol. Séria znásilnení mali prebiehať v rokoch 2001-2003 a podľa výpovedí svoje obete pred zneužitím zdrogoval, aby sa nebránili. Obvinenia proti Mastersonovi polícia vyšetrovala tri roky, v stredu bol zatknutý. Po zložení kaucie ho však prepustili.

Pán Masterson a jeho manželka boli v úplnom šoku, keď zistili, že tieto takmer dvadsať rokov staré obvinenia zrazu vedú k obžalobe, všetkých ale utešuje vedomie, že pravda nakoniec vyjde najavo, uviedol hercov právnik. Ľudia, ktorí poznajú Mastersona, vedia, aký je a že obvinenia sú nepravdivé, dodal. Masterson je od roku 2011 ženatý s herečkou Bijou Phillipsovou.

Angelina Jolie má čudnú úchylku!
Angelinu Jolie fascinuje krv. Na svadbe s prvým manželom Jonnym Lee Millerom mala jeho kožené nohavice a biele tričko, na ktorého chrbáte napísala ženíchove meno vlastnou krvou, píše portál Stars24. Čítať ďalej
20 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Obvinenia padli aj proti scientologickej cirkvi, ktorej je Masterson prominentným členom. Obete vo svojich výpovediach tvrdili, že ich členovia prenasledovali a nútili ich o všetkom mlčať. Identity dvoch žien boli následne prezradené, jednalo sa o jeho bývalé partnerky. Jedna z nich sa na hercove želanie stala členkou cirkvi a uviedla, že ju Masterson nútil k sexu, pretože to bola jej členská povinnosť.

Prvé zmienky o tom, že by herec mohol byť sériovým násilníkom, sa objavili v roku 2017. Vtedy to však podľa bývalej členky scientologickej cirkvi a jej najväčšej kritičky, herečky Leah Reminiovej (50), polícia zmietla zo stola, hoci Mastersona zo seriálu Ranch, kde sa objavoval po boku Ashtona Kutchera (42), vyhodili. Momentálne herečka trojnásobné obvinenia aj blížiaci sa pád jednej z najslávnejších siekt sveta oslavuje na Twitteri.

Obete scientológie boli konečne vypočuté! Chvála bohu. Toto je len začiatok, vaše dni sú spočítané, odkázala cirkvi i Mastersonovi.

Tvrdá rana pre Harryho a Meghan! Budú musieť prosíkať Charlesa o finančnú výpomoc?
Mali veľké plány, Meghan (38) si najskôr myslela, akú dieru do sveta Hollywoodu urobí. Lenže od tej doby, kedy sa spoločne usadili v Los Angeles, sa akosi nemôžu pohnúť z miesta. Je v zálohe nejaký plán B? Čítať ďalej
19 | 06 | 2020 | Timotej Dudka