Je Monika Bagárová na všetko úplne sama? Jej zápasník si odišiel plniť sny do sveta
18 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Monika Bagárová sa po pôrode rýchlo zmobilizovala a ako sama prezradila, už toho zvláda veľa. Napriek tomu by určite bola rada, keby mala po ruke svojho partnera Makhmuda. Kam však zápasník zmizol?


Ako píše portál Stars24, Monika Bagárová (25) sa určite tešila, ako si po pôrode dcérky budú s partnerom užívať spoločné rodinné chvíle v trojici. Lenže jej MMA zápasník, Makhmud Muradov (30), ktorý sa dostal pod krídla celosvetovej bojovej organizácie UFC, už zase cestuje po svete, aby si plnil svoje sny.

„Tretíkrát v Paríži, síce pracovne, ale nemohol som odísť bez fotky u Eiffelovky. Keď som bol malý, videl som tieto krásne miesta len v televízii, teraz tu môžem osobne byť a ochutnať tie najlepšie francúzske croissanty,“ zveril sa úspešný zápasník na Instagrame.



O niečom takom podľa jeho slov ani len nesníval a preto si rodený Uzbek návštevu francúzskej metropoly užíva o to viac. „Kto by to povedal, že malý obyčajný chlapec bude raz žiť svojim snom. Ver vo svoje sny a makaj,“ dodal.

Ale najväčší splnený sen má Muradov už nejaký čas doma. O dcéru s exotickým menom Rumia sa v čase jeho neprítomnosti príkladne stará jeho partnerka.

„Týranie zvierat rozhodne nepodporujem!“ Plačková odmieta kritiku za venčenie tigra
Slovenská influencerka Zuzana Plačková (28) si kritiku od mnohých fanúšikov, ako aj ochrancov zvierat vyslúžila po tom, ako na sociálnych sieťach zverejnila fotografiu, na ktorej venčila mláďa tigra priamo na ulici v Bratislave, uviedol portál... Čítať ďalej
17 | 06 | 2020 | Timotej Dudka