Gottovci prišli o ďalšieho člena rodiny! Pozdravuj tam hore, napísala Ivana
16 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Ivana Gottová na sociálnych sieťach oznámila priaznivcom svojho zosnulého manžela, že s dcérami prišli o ďalšieho milovaného člena rodiny. Navždy ich opustila ich sučka Stella, ktorú mali desať rokov, píše portál iDnes.


„Najdrahšia Stellinka, ďakujeme ti za nádherných desať rokov, ktoré sme spoločne v láske a psej radosti mohli s tebou prežívať. Niektoré veci sú medzi nebom a zemou a len Boh vie, prečo si pred pár mesiacmi ochorela. Diagnóza znela: lymfóm. Dnes si nás opustila a naše všetky myšlienky sú s tebou. Vieme s pozemskou istotou, že už zase ležíš pri nohách svojho milovaného pána. Stella, zostávaš v našich srdciach a pozdravuj tam hore,“ napísala Gottová na sociálnych sieťach v pondelok.

&theater

 

Šteňa zlatého retrievera si Ivana a Karel Gottovci vyhliadli v roku 2010 v chovnej stanici. Pri výbere mena padali návrhy ako Tiffany, ktoré sa pozdávalo manželke zosnulej legendy, jeho dcérky zase chceli Vanilku alebo Amálku.

Dievčatá však prišli za otcom s návrhom, že keď psa objedná ihneď, môže si ho pomenovať podľa seba, a tak dostal nový štvornohý člen rodiny meno Stella. „Ja som doma vítaný srdečne všetkými. Ale prvý, koho mám na hlave, je Stella. A myslím si, že nielen kvôli tomu, že jej dávam maškrty. Ona ma má naozaj rada,“ zveril sa v jednom z rozhovorov Karel Gott.

Sučka bola v roku 2016 na špeciálnom výcviku. Bolo to v čase, keď sa spevák liečil a kvôli jeho oslabeniu po chemoterapiách nebola jej prítomnosť v dome žiaduca.

„Tá fena pre neho znamená strašne veľa, hlavne psychickú podporu. Má úžasnú povahu. Hovorila som mu, že to je jediná blondína, ktorá si ho omotala okolo prsta,“ prezradila cvičiteľka Zuzana Daušová v marci 2016.

Aneta Parišková bojujúca so zákernou rakovinou: V parochni ju takmer nikto nespoznal!
Moderátorka Aneta Parišková (48) už viac ako mesiac bojuje s rakovinou. To je aj dôvod prečo jej začali vypadať vlasy a tak jej manžel hlavu oholil. Cez víkend Aneta odprevadila svojich dvoch synov k prvému svätému prijímaniu, kde ju však skoro... Čítať ďalej
16 | 06 | 2020 | Timotej Dudka