Patrasová v slzách: „Môj milenec v Taliansku bojuje s koronavírusom!“
06 | 04 | 2020 I Timotej Dudka

Na známu českú herečku Dagmar Patrasovú (63) sa toho zosypalo v poslednej dobe veľa. Dlhodobá nevera manžela Felixa Slováčka (76), rakovina dcéry Aničky (24) a k tomu aj pandémia, ktorá postihla hlavne jej milenca Vita (50), informuje portál Ahaonline.cz.


„Overila som si v praxi, že v núdzi naozaj poznáš priateľa,“ uviedla Patrasová. Herečku sa snaží podporovať, pritom má podnikateľ Vito sám starostí až nad hlavu.

Jedným z dôvodov je, že žije v Taliansku, ktoré pandémia koronavírusu postihla najviac zo všetkých krajín. Umierajú tam denne stovky ľudí, čiže sa o neho Patrasová prirodzene bojí. Navyše Vito podniká v cestovnom ruchu, čo len potvrdzuje jej obavy, nehovoriac o tom, že ako hotelier má oprávnený strach z budúcnosti.

Astrologička tvrdí, že koronavírus by mal oslabiť v máji
Podľa Taši Igošinovej prinesie epidémia koniec zastaraného spôsobu života. Opätovné zrodenie nového predpovedá až na marec 2023. Napísal Moskovský komsomolec. Čítať ďalej
06 | 04 | 2020 | Preklad: Redakcia HD


„Napriek tomu mi denne volá, dokonca aj niekoľkokrát a povzbudzuje ma,“ zverila sa herečka. „Vito je moja jediná opora. Je neskutočný optimista, to je veľký dar. Robí mi každý deň aj napriek trúchlivým skutočnostiam krásny,“ chváli svojho milenca.

V poslednej dobe spolu dokonca varia. „Naposledy to bolo panna con prosciutto,“ tvrdí Patrasová. „Pustím mobil a sme v spojení. Vidíme sa a môžeme sa rozprávať z očí do očí,“ chváli súčasné technické vymoženosti. Syn Felix (36) občas privezie svojej mame ukázať jej vnukov. Dcéra Anička, hviezda seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, kde hrá sestričku Radku, už skončila všetky predpísané chemoterapie. Teraz musí ešte na operáciu, pri ktorej jej odstránia nádor.

„Nehnevajte sa na mňa, nechcem o tom hovoriť. Nemôžem. Ale pevne verím, že sa Andulka uzdraví,“ uzatvára Patrasová s nádejou. Aj túto ťarchu na duši jej Vito pomáha niesť. Aničku totiž pozná od jej troch rokov.

Nevlastný syn Evy Krížikovej konečne prehovoril. Aká je pravda o ich neľahkom vzťahu?
Legendárna herečka Eva Krížiková († 85), ktorá nedávno zmorela, nechala na tomto svete okrem dcéry Barbory aj nevlastného syna Jána (71). Nemali vraj dobrý vzťah, život jej strpčovali konflikty s ním. Čítať ďalej
04 | 04 | 2020 | Slávka Cigáňová