Vojvodkyňa Meghan si usilovne hľadá prácu! Bude z nej superhrdinka?
18 | 03 | 2020 I Miroslav Tóth

Vojvodkyňa Meghan intenzívne hľadá prácu, aby s Harrym uživili rodinu aj po odchode z kráľovskej rodiny. Podľa The Sun je americká herečka veľmi ambiciózna a o novom zamestnaní má v podstate jasno.


Od prvého apríla bude vojvodkyňa Meghan voľná, prestane totiž oficiálne fungovať v rámci britskej kráľovskej rodiny. S princom Harrym si tak budú musieť zarábať sami. Ona ovláda herecké remeslo, ku ktorému sa podľa všetkého chce vrátiť. Podľa britských médií pôvodne inštruovala svojho agenta, aby jej našiel úlohu v populárnych superhrdinských filmoch.

Aký dôvod mala kráľovná nenávidieť Meghan? ODTAJENÉ FAKTY!
Vo chvíli, keď Harry (35) a Meghan (38) vyslovili svoje želanie odísť od kráľovskej rodiny a zriecť sa tak aj svojich povinností súvisiacich s prácou pre monarchiu, Alžbeta II. ich rozhodnutie možno až tak neľutovala. Ako totiž dokazujú nové... Čítať ďalej
27 | 02 | 2020 | Miroslav Tóth


Najnovšie informácie webu denníka The Sun už ale hovoria o niečom inom. Podľa neho vedú kroky Američanky najskôr do televízie. Údajne už mala prebehnúť rad stretnutí Meghan s televíznymi agentmi.

"Meghan je ďalej veľmi ambiciózna a otvorená návratu pred kameru, čo je práca, ktorú miluje a robí dobre," tvrdí zdroj serveru s tým, že veľký comeback plánuje na jeseň, konkrétne v septemberi, alebo októbri.

Prekvapením ale je, že nemá záujem účinkovať v seriáloch, ktoré ju preslávili. "Pred herectvom preferuje dokumentárnu tvorbu, v ktorej by sa mohla zaoberať problémami, ktoré ju zaujímajú. Veľmi sa teší, čo si pre ňu budúcnosť pripraví," dodal zdroj.

Kráľovná Alžbeta II. opustila kvôli šíreniu koronavírusu Buckinghamský palác
Alžbeta II. (93) opustila preventívne kvôli šíreniu koronavírusu Buckinghamský palác. Stalo sa tak po štvrtkovom krízovom zasadnutí kabinetu Borisa Johnsona. Anglickú kráľovnú následne previezli do jej sídla vo Windsore. Čítať ďalej
16 | 03 | 2020 | Miroslav Tóth