Herečka Mirka Partlová o koronavíruse: Ľudia nemajú rozum!
17 | 03 | 2020 I Miroslav Tóth

Celosvetová panika, ktorú spustil aktuálny koronavírus, straší milióny ľudí po celom svete. Slovenská herečka a čerstvá mamička Mirka Partlová si o tom myslí svoje, pre ľudí ma jasný odkaz! 


Mirka Partlová (35) momentálne trávi svoj čas doma so svojím synčekom v bezpečí. No ako každý človek, aj ona potrebujue predsa sem-tam vybehnúť von a niečo kúpiť. Na jej Instagramovom profile zanechala ľuďom jasný odkaz čo si o celej situácií myslí... Veď posúdte sami!

Zdena Studenková ako suseda ktorú nikto nemá rád! Nad jej reakciou krúti hlavou celé Slovensko
Slovenská herečka Zdena Studenková (65) je známa hlavne vďaka jej výbušnej povahe a tým že si servítku pred ústa nedáva. Tento raz si to odniesli jej miestni susedia na bratislavskej Kolibe! Čítať ďalej
18 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová




Čo ju však rozhorčilo najviac je správanie niektorých nedisciplinovaných ľudí, ktorí beru situáciu na ľahkú váhu. „To, že sú preplnené obchodné centrá, aby si sebeckí ľudia dali kávičku, mi zastavilo rozum. Preplnené parkoviská na Železnej alebo v kúpeľoch už ani radšej nepíšem. Kým nepochopíme, že len my všetci spolu dokážeme toto celé ukončiť, tak sa pripravme na ešte horšie a tvrdšie obmedzenia. Lebo na dementa fakt len bič! A čo sú 2 týždne??? S porovnaním s materskou a mojou celoživotnou úlohou mamy vôbec nič,“ napísala na sociálnej sieti slovenská herečka.