Karel Gott: Priznanie tajnej lásky ešťe pred smrťou
16 | 03 | 2020 I Dominik Simon

Zosnulý spevák Karel Gott mal bohatý život plný tajomstiev. O niektoré z nich sa pred smrťou podelil so svojimi fanúšikmi. Informuje portál stars24.


Karel Gott bol nielen miláčikom Čechov a Slovákov, ale aj idolom mnohých žien. Komu však patrilo dlhé roky jeho srdce? Prekvapivo to nebola jeho žena, ale niekto, o kom nikdy predtým neprehovoril.

Bývalá zdravotná sestra Ivana Macháčková, neskôr Gottová, nebola jediná, na kom mohol spevák oči nechať.

Olga Schoberová


"Niektoré krásavice z prvorepublikových snímok, čo by sa mi určite páčili, som ale nemal možnosť spoznať. napríklad takú Lídu Baarová úplne vystrihli z filmovej histórie, ako by nebola."

"Za nesmierne príťažlivú kolegyňu som považoval Irenu Kačírkovú," priznal pred smrťou sám Gott pre týždenník Téma. Jeho láskou bola ale aj Olga Schoberová, na ktorú si Gott netrúfol.

"Tá už sa mi veľmi vzdialila. Bola z nej filmová hviezda. Nebola namyslená, ale dávala najavo, že sa dostala do kategórie, kde o ňu bol medzinárodný záujem.Cítili sme z nej stopku. Pozor, do tejto sféry už nelez " dodal Gott.

 

 

Nečakaný odkaz porotcu Leoša Mareša dojal fanúšikov k slzám!
Leoš Mareš dal zase raz najavo, ako veľmi má rád svoju druhú manželku Moniku, s ktorou sa vzali pred dvoma rokmi. Populárny moderátor zverejnil v deň jej narodenín dojemný odkaz. Čítať ďalej
08 | 03 | 2020 | Miroslav Tóth