Najbizarnejšia reklama na internete: Jasmina Alagič to vážne prehnala
15 | 03 | 2020 I Dominik Simon

Tak táto reklama sa naozaj nepodarila. Manželka slávneho rapera Jasmina Alagič (30) zdieľala na sociálnej sieti fotografiu s malým synom a starou mamou. Píše ahaonline.cz.


To by bolo samozrejme v poriadku, keby pred fotením snímky Jasmina do popredia nepridala produkt firmy, ktorá jej zaplatila peniaze za propagáciu.

To, že si celebrity a známe osobnosti nechávajú zaplatiť za fotografiu s najrôznejšími produktmi, je známa vec.

Niekedy sa však tieto snímky nepodaria natoľko, až to znechutí naozaj veľký počet ľudí. Nepríjemne šokovať užívateľa sociálnych sietí sa podarilo Jasmíne Alagič, ktorá k rodinnej fotografiu pridala dojčenský produkt, čo pôsobilo ako päsť na oko. Do manželky rappera Rytmusa sa pustilo hneď niekoľko ľudí.



"Ľudia vám toto príde fakt v poriadku? Vážne takto robiť reklamu? Jasmíne j * be," znel jeden z negatívnych komentárov.

"Len či by ste sa takto dojemne odfotili aj bez toho, aby to bol účel reklamy. Toto sa jednoducho nehodí," komentovala ďalšia čitateľka.

"Tak krásna fotka a musíš z nej urobiť trápnu reklamu. Ale áno, zarábať na deťoch a citoch je jednoduché," pridala k snímke komentár ďalšia pani.

Rytmus a Jasmina cenzurujú naďalej: Z tváre Sanela urobili puzzle
Rapper Rytmus s manželkou Jasminou od začiatku cenzurujú na sociálnych sieťach fotografie syna Sanela, v poslednej dobe ale trochu poľavili a ukazujú aspoň časť jeho tváre. Píše stars24. Čítať ďalej
06 | 03 | 2020 | Dominik Simon