Eva Holubová strachom bez seba. Koronavírus ohrozuje jej blízkych
15 | 03 | 2020 I Dominik Simon

Kto na sociálnych sieťach ešte nepísal o koronavíruse, ako by ani nebol! Na Instagrame sa nad závažným ochorením, ktoré otriasa celým svetom, vyjadrila aj herečka Eva Holubová (61), naša pravdepodobne najstaršia "influencerka". Píše portál Blesk.cz.


Kto by však čakal, že sa trasie hrôzou nad dočasnou strátou zamestnania, by sa mýlil. Obáva sa z celkom iného dôvodu! Celým šoubiznisom otriaslo rozhodnutie českej vlády, ktorým zakázali všetky spoločenské akcie, ktorých sa zúčastňuje viac ako 100 ľudí.

Neskôr bolo nariadenie ešte sprísnené a v súčasnosti sú zakázané akcie nad 30 ľudí. Hromadne sa začali rušiť divadelné predstavenia, a to ako činohra, tak aj muzikály a všetky celebrity sa okamžite začali verejne sťažovať, že kvôli tomuto nariadeniu skončia na dlažbe.

K celej afére sa vyjadrila tiež herečka Eva Holubová, dáma, ktorá je navzdor svojmu dôchodcovskému veku veľmi aktívna na sociálnych sieťach.

"Dneska som točila další diel seríalu Slnečná ... A medzitým sa situácia v našej krajine zmenila! Namiesto štrnástich dní budú divadla zatvorené 30 dní, "povzdychla si na Instagrame.

"Čo samozrejme nie je tá najväčšia komplikácia či tragédia, ktorá sa v Európe alebo na svete odohráva. Spomínam to iba preto, že sa ma to bezprostredne týka."

Jan Kraus bude kvôli koronavírusu bez divákov. Prvýkrát za jedenásť rokov
Štáb Show Jana Krausa čaká v utorok netradičné natáčanie. Prvýkrát za jedenásťročnú históriu relácie bude hľadisko Divadla Archa prázdne. píše iDnes. Čítať ďalej
10 | 03 | 2020 | Dominik Simon


Rovnako sa jej týka šírenie choroby v inom štáte ako len v Čechách. Úzkosť v nej spustila, podľa jej vlastných slov, informácia o postupe koronavírusu vo Veľkej Británii.

Tam má totiž dcéru Karolínu Zdeňkova (26) a jej partnera Matěja Paprčiaka (28), s ktorým si herečka náramne rozumie. "Sú to zrazu nervy ... Deti, opatrujte sa!" Odkázala svojim potomkom Holubová.

Tá v superpopulárnom seriáli Slnečná stvárňuje postavu svojráznej sekretárky Hany. Nie je ale tajomstvom, že prístup britskej vlády ku koronavírusu je trochu laxný.

Hoci bola pozitívne testovaná dokonca aj ich ministerka zdravotníctva Nadine Dorriesová (62), deti naďalej chodia do škôl. Je teda možné, že sa tam vysoko nákazlivá choroba nekontrolovateľne rozšíri.

Jediný spôsob, ako sa pred chorobou chrániť, je podľa Holubovej posilňovanie vlastnej imunity.

"Potrebujem si niektoré stavy vizualizovať, nejako si vytvoriť predstavu. Pomáha mi to. A tak som si svoje telo zobrazila ako hrad, ktorý môže z rôznych strán napadnúť nepriateľ menom koronavírus. Neviem presne, ako vyzerá jeho vojsko, kde všade číha, či oblieha moje mesto, alebo už sa do neho dostal. Strach ma pred ním neochráni, to je jasné! Čo teda? Opevniť hradby a posilniť posádku vojakov! Nepanikáriť a udržať morálku. A tak do seba dopujem vitamíny v rôznych formách, snažím sa zachovať pokoj a zľahčiť situáciu humorom, smiechom či aspoň úsmevom"

Prezradila svoj recept, ako ani v týchto ťažkých chvíľach nestrácať optimizmus.

Rebelka Eva Holubová: Porušila zákon!
Herečka Eva Holubová si žije podľa svojho. Hlavu si očividne neláme ani s českými zákonmi a tak jeden bez problému porušila. Informuje Aha online! Čítať ďalej
26 | 12 | 2019 | Imrich Kovačič